Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2014
    Příspěvků
    4

    Co chci upgradovat: Grafika Ramky

    Aktuální konfigurace: Cpu : 6X 3.5GHZ - AMD FX 6-Core FX-6300 (Vishera) 3.5GHz 14MB cache 95W sc. AM3+, (6-jádrový)
    Op. paměť : 8GB - Kingston HyperX, DDR3 (2X 4GB kit ) 1600MHz, chladič
    Hdd : 1000GB - WD Caviar Green WD10EZRX 1TB, SATAIII
    Zákl. Deska : Gigabyte 970A-DS3, AMD 970, 4xDDR3, Sc AM3+
    Grafická karta : Gigabyte nVIDIA GTX650 Ti 2GB DDR5 (Overclock)
    Zdroj: Enermax NAXN ENP500agt 500 Watt
    Skřín: Zalman Z12, USB3.0, černá, usb3.0
    Zvuk. Karta: Realtek ALC887 -7.1
    Mechanika: DVD-RW vypalovací Samsung - DL±8.5GB, SATA
    Chlazení :Artic Cooling Freezer 7 pro rev.2

    Další komentář:
    Zdravim chci upgradovat tuto sestavu:Pri hrani online her mam male FPS.
    Cpu : 6X 3.5GHZ - AMD FX 6-Core FX-6300 (Vishera) 3.5GHz 14MB cache 95W sc. AM3+, (6-jádrový)
    Op. paměť : 8GB - Kingston HyperX, DDR3 (2X 4GB kit ) 1600MHz, chladič
    Hdd : 1000GB - WD Caviar Green WD10EZRX 1TB, SATAIII
    Zákl. Deska : Gigabyte 970A-DS3, AMD 970, 4xDDR3, Sc AM3+
    Grafická karta : Gigabyte nVIDIA GTX650 Ti 2GB DDR5 (Overclock)
    Zdroj: Enermax NAXN ENP500agt 500 Watt
    Skřín: Zalman Z12, USB3.0, černá, usb3.0
    Zvuk. Karta: Realtek ALC887 -7.1
    Mechanika: DVD-RW vypalovací Samsung - DL±8.5GB, SATA
    Chlazení :Artic Cooling Freezer 7 pro rev.2




    Chci pridat Kingston HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600,a grafiku vymenit za MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming.Vleze se grafika do skrine?Bude ji podporovat zakladni deska?Popripade poradte jakou by jste daly vy grafiku a co by ste kdyztak jeste vymenily aby ten upgrade stal opravdu zato.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Výměna grafiky by určitě pomohla, i když jsi nám neprozradil jaké hry chceš hrát, takže těžko říct co bude limitem. Upgrade RAM je zbytečný. Grafika má 26 cm, jak se můžeš dočíst v každém eshopu. V desce fungovat bude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2014
    Příspěvků
    4

    Jde mi oto ze ve wowku pri fihtu napr 200-300 lidi mi spadne fps na 15 a sekacka jak bic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Ram opravdu zbytečné... a v tom případě ti zbyde na lepší grafiku třeba GTX970
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No a když to fps padá při tolika lidech, není to spíš limit CPU? Zkus si logovat vytížení, ať poznáš co tě brzdí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2014
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    No a když to fps padá při tolika lidech, není to spíš limit CPU? Zkus si logovat vytížení, ať poznáš co tě brzdí.
    jj je to tim jeste dotaz chci I5 ale problem ze mam zakladovku Gigabyte 970A-DS3, AMD 970, 4xDDR3, Sc AM3+ a ta ma psanou patici 1155 a ja bych chtel I5 s patici 1150 pujde to i tak?ci musim I5 s patici 1155
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od FastPepino159 Zobrazit příspěvek
    jj je to tim jeste dotaz chci I5 ale problem ze mam zakladovku Gigabyte 970A-DS3, AMD 970, 4xDDR3, Sc AM3+ a ta ma psanou patici 1155 a ja bych chtel I5 s patici 1150 pujde to i tak?ci musim I5 s patici 1155
    To co jsi teď napsal je totální blbost nebo vůbec nechápu, kde jsi k tomu přišel... protože tvá deska na chipsetu AMD 970 má patici AM3+ pro procesory AMD, nikoli paticí 1155, která je zase výhradně Intelu. Pokud chceš Core i5 s paticí 1150, musíš pořídit i základní desku s paticí 1150.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2014
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    To co jsi teď napsal je totální blbost nebo vůbec nechápu, kde jsi k tomu přišel... protože tvá deska na chipsetu AMD 970 má patici AM3+ pro procesory AMD, nikoli paticí 1155, která je zase výhradně Intelu. Pokud chceš Core i5 s paticí 1150, musíš pořídit i základní desku s paticí 1150.
    http://www.levnapc.cz/gigabyte-mb-sc-am3-970a-4.html Tohle je ona jestli nepodporuje I5 procesor tak proc je to tam napsane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    ptž autor stránky je pí.a a neumí ani správně používat ctrl+c a ctrl+v
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od FastPepino159 Zobrazit příspěvek
    http://www.levnapc.cz/gigabyte-mb-sc-am3-970a-4.html Tohle je ona jestli nepodporuje I5 procesor tak proc je to tam napsane?
    A přesně proto se má na specifikace desek koukat na oficiálních stránkách.

    To co je na týhle stránce je neskutečnej nesmysl a přidával to tam někdo, kdo nepřemýšlel a ani nečetl co tam dává. Na jednom řádku píše, že to má socket AM3+ a o pár řádků níž socket H2 (1150). Hovadina neskutečná!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58