Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vodnik je vse ok ?

  1. #1
    Neregistrovaný

    Dobry den : snad takto bude vse ok dekuji :-)
    http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...MjAxMzA6OXw%3d
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,535

    Dobrý den,

    1) fitinek potřebujete 8 kusů, v seznamu jich máte 6ks. Takže ještě přidat 2 kusy http://www.alphacool.cz/produkt/Mons...gle_-_Red.html
    2) Pokud to správně chápu tak Lamptronem chcete regulovat i pumpu. Ten Lamptron to nedá, má jen 20W, pumpa má 30W. Takže potřebujete vyšší model http://www.alphacool.cz/produkt/Lamp...-_-_Black.html
    3) Blok na grafiku/grafiky máte ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Alphacool Support Zobrazit příspěvek
    Dobrý den,

    1) fitinek potřebujete 8 kusů, v seznamu jich máte 6ks. Takže ještě přidat 2 kusy http://www.alphacool.cz/produkt/Mons...gle_-_Red.html
    2) Pokud to správně chápu tak Lamptronem chcete regulovat i pumpu. Ten Lamptron to nedá, má jen 20W, pumpa má 30W. Takže potřebujete vyšší model http://www.alphacool.cz/produkt/Lamp...-_-_Black.html
    3) Blok na grafiku/grafiky máte ?

    Fitinky ok 8 x diky :-) Regulator jsem mel Lamptron V2 , ale asi jsem klik spatne , GPU block zatim ne i kdyz mam Ref. cekam na dalsi serii 390x jak nebude ok , tak dokoupim jeste jednu Ref. 290 a potom je dam pod vodu :-)
    Dekuji moc

    Oprava : http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...EzMDo5fA%3d%3d

    Edit: po novym roce bych jeste dokoupil http://www.alphacool.cz/produkt/Ener...180-200mm.html + led diody , cidla atd.. :-)
    Naposledy upraveno uživatelem tazi666: 03-12-2014 v 15:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,535

    Ano, takto je to OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Alphacool Support Zobrazit příspěvek
    Ano, takto je to OK
    Jeste jednou moc dekuji :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    4

    Dobry den , bohuzel prodavam sestavu od AMD ,tak vodnik pada ,ale jelikoz doma mam 5930k do 14 dnu Asus Extreme V Rampage tak jsem slozil vodnika takto :-) potrebuji kontrolu http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...oxfDIwMTMwOjl8 dekuji Taz
    Naposledy upraveno uživatelem tazi666: 23-01-2015 v 14:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,535

    Chybí čtyři fitinky - potřebujete 10 kusů celkem. Jinak OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    4

    Dekuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nej vodník. Help
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-01-2013, 18:50
  2. Vodnik
    Od Pok v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 18:32
  3. Vodní chlazení: vodnik
    Od aumirek v sekci Chlazení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 11:19
  4. Vodní chlazení: Vodnik
    Od rangers v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 21:15