problém s ovladači ATI
ahojky všichni?mam problem s ovladaci na ghrafiku SAPPHIRE HD 2600 XT,STAHL JSEM JSEM ATI DRIVERS-NAISTALOVAL,POTOM JSEM SI STAHL I OVLADACE NA ATI A PORAD SE MI NEDARI JE TAM DAT,PISE MI TO OPERACE NEMOHLA BYT DOKONCENA PROTOZE NEBYL NALEZEN ZADNY PRODUKT.TAK JEM DAL RUCNE VYHLEDAT,DAL JSEM TAM CESTU KDE TO MAM NA DISKU NAISTALOVANY A PRESTO MI TO FURT PISE ZE TO NIC NENASLO.UZ NEVIM CO STIM.mam xp profesional,servis pack3.
A ještě ke všemu máš něco s klávesnicí, asi zaseklý caps-lock? Zbytek nedává smysl. Nejdřív teda tvrdíš, že jsi drivery stáhl a nainstaloval, pak že to zase nešlo? Co jsi teda stahoval a instaloval? Poslední ovladače pro tvou kartu jsou tyhle.
omlouvam se spatne jsem to napsal neistaloval jsem drivery,ale extrahoval na disk.
---------- Doplněno v 22:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:12 ----------
mlouvam se spatne jsem to napsal neistaloval jsem drivery,ale extrahoval na disk.
---------- Doplněno v 22:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:13 ----------
mlouvam se spatne jsem to napsal neistaloval jsem drivery,ale extrahoval na disk.
---------- Doplněno v 22:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:12 ----------
---------- Doplněno v 22:13 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 22:13 ----------