Zvlastny problem s mysou
Dobrý deň, dnes pri hraní hier mi prestala fungovať myška. Keď sa stlačilo lave tlacitko zaznel zvuk odpojenia zariadenia od PC a myška prestala reagovať. pri opatovnom stlaceni znova zvuk tentokrat pripojeneho zariadenia a ide dalej, až pokym sa znova nestlaci lave tlacitko. a toto sa opakuje stale dookola. Restart pc nepomohol, unistall ovladača pre myš tiež nie. Vyskusana na druhom ntb - PROBLEM TEN ISTY. Znamy hovoril ze myska Connect it CI 78 ([odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) nie je dobra, vraj sa sama vytahuje aj zasuva do usb portu, pravda je ze sa az prilis ohyba, ale zatial isla v pohode. Mys pouzivam už asi mesiac bez problemov, jediny problem nastal dnes pri hrani. Aktualizacie win, dosky a ostatnych ovladačov nenašlo. Dakujem za vsetky odpovede.
S pozdravom,
:)
S pozdravom,
:)
Tak tady snad není co řešit. Myška je prostě v háji. Reklamovat či koupit novou a tady bych už víc koukal na značku.
Hold je to šmejd ani ne za tři stovky, moje MX-518 sice stála asi 1200kč, ale brzo už oslaví páté narozeniny. Stejný problém má otec, pořídil si "ergonomické" myšidlo za 400kč a co čert nechtěl po roce chcípá a z té ergonomie jej bolí ruka. Na jeden den jsem mu MX-518 půjčil a nechtěl mi ji vrátit takže mu ji sháním taky.