Nový počítač na hry.
Zdravím, našel by se zde někdo, kdo by mi poskládal počítač, který by byl na hry ? Ale také bych používal program jako PS atd...
Cena by měla být kolem 16,5k.
Byl bych rád, kdyby se do té ceny vešla aspoň I5 a nějaká slušná grafika.
-16-16,5k
-aspoň I5
-Ram mi stačí 4GB, později dokoupím.
- HDD mi stačí 500GB.
-Bez OS
Cena by měla být kolem 16,5k.
Byl bych rád, kdyby se do té ceny vešla aspoň I5 a nějaká slušná grafika.
-16-16,5k
-aspoň I5
-Ram mi stačí 4GB, později dokoupím.
- HDD mi stačí 500GB.
-Bez OS
Asi není potřeba "refreshovat", stačí se podívat na data příspěvků, ono jich tu denně zase tolik nepřibývá a jistě ti brzo napíše další zkušený člen, tak bych je zbytečně nedráždil :)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
tady máš seznam.... přešvihl sem to o 1000, ale neměnil bych max jinou grafiku třeba R9 280.... pokud se budeš chtít dostat do limitu, zvaž zda potřebuješ mechaniku....popř. GPU na gtx660 nebo R9 270
tady máš seznam.... přešvihl sem to o 1000, ale neměnil bych max jinou grafiku třeba R9 280.... pokud se budeš chtít dostat do limitu, zvaž zda potřebuješ mechaniku....popř. GPU na gtx660 nebo R9 270
No...To je už 18k:D A já bych potřeboval do těch 16k max. 16,5k....Kdybys tam dal tu R9 270 nebo GTX660, byl by výkon o hodně horší ? Hry budu hlavně hrát ty to : AC, CS:GO, MC:D, Far Cry 3,4,
---------- Doplněno v 09:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:39 ----------
Jejda, jsem si až teď všiml, že je to GTX 660, nejde to prostě nějak srazit na tu cenu, co požaduji ? Mechaniku potřebovat budu.
---------- Doplněno v 09:42 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:41 ----------
Já jsem slepý :D Je to 760:D Kdybys tam dal tu 660, bylo by to o hodně horší ?
---------- Doplněno v 09:41 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:39 ----------
Jejda, jsem si až teď všiml, že je to GTX 660, nejde to prostě nějak srazit na tu cenu, co požaduji ? Mechaniku potřebovat budu.
---------- Doplněno v 09:42 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:41 ----------
Já jsem slepý :D Je to 760:D Kdybys tam dal tu 660, bylo by to o hodně horší ?