Téma: Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
Co chci upgradovat
: Cokoli (Hlavně G.K)
Aktuální konfigurace: CPU - AMD Athlon 64 x2 5400+ ( http://www.czc.cz/amd-athlon-64-x2-5400-ee-ado5400dobox-box/53309/produkt )
GPU - Nvidia GT 610 1gb ddr3
PSU - NoName 400W
MB - Acer RS740DVF
HDD - 1tb seagate barracuda
Windows 8.1 64 bit
Ram - 2x2 gb ddr3 800mhz
Další komentář:
Zdravím, jelikož už ten PC není co býval a já nemám prostředky na nový, chtěl bych vás poprosit o radu, co upgradovat (Jestli se bude měnit deska, tak se musí připočítat i windows, protože jsem koupil OEM)
Chtěl bych si zahrát Battlefield 3 a CS:GO, aby se to dalo hrát (jestli budou detaily takové, či makové je mi jedno)
Pokud uvážíte za vhodné změnit to nebo to tak je mi to jedno, ale hlavně aby se to vešlo do limitu 5000kč +/- 500kč.
děkuji ChoE
Aktuální konfigurace: CPU - AMD Athlon 64 x2 5400+ ( http://www.czc.cz/amd-athlon-64-x2-5400-ee-ado5400dobox-box/53309/produkt )
GPU - Nvidia GT 610 1gb ddr3
PSU - NoName 400W
MB - Acer RS740DVF
HDD - 1tb seagate barracuda
Windows 8.1 64 bit
Ram - 2x2 gb ddr3 800mhz
Další komentář:
Zdravím, jelikož už ten PC není co býval a já nemám prostředky na nový, chtěl bych vás poprosit o radu, co upgradovat (Jestli se bude měnit deska, tak se musí připočítat i windows, protože jsem koupil OEM)
Chtěl bych si zahrát Battlefield 3 a CS:GO, aby se to dalo hrát (jestli budou detaily takové, či makové je mi jedno)
Pokud uvážíte za vhodné změnit to nebo to tak je mi to jedno, ale hlavně aby se to vešlo do limitu 5000kč +/- 500kč.
děkuji ChoE
Nevím, nějaký SSD + GeForce 750 (TI). Jen si nejsem jistý, zda si uvedené hry zahraješ v rozumných detailech.
Děkuji, SSD nepotřebuji mám nový HDD - www.czc.cz/seagate-barracuda-7200-14-1tb/99689/produkt a co nějakou verzi od AMD/ATI ? Třeba HD 7770, ale tam se bojím, aby mi tu GK nebrzdil procesor. Nebo nějaký radeon. R7 250(x) ?
Vzhledem k tomu noname zdroji to chce bud novy zdroj, nebo energeticky co nejmene narocnou grafiku, to by prave mela byt ta 750Ti...
http://www.czc.cz/msi-n750ti-twin-frozr-iv-2gd5-oc-gaming/146865/produkt
Jasne, nekde to bude procesor brzdit a nekde zase ne, zalezi na hre, nektere jsou narocne na CPU a nektere vubec...
http://www.czc.cz/msi-n750ti-twin-frozr-iv-2gd5-oc-gaming/146865/produkt
Jasne, nekde to bude procesor brzdit a nekde zase ne, zalezi na hre, nektere jsou narocne na CPU a nektere vubec...
Proč se ptáte, když máte již svou představu?
SSD značně zrychlí odezvu systému (především při startu a ukončení). A pokud na něj nacpete i jiné aplikace, tak budou o dost rychlejší.
A jak psal "kolega", pokud nebudete chtít místo SSD kupovat zdroj, tak nejlepší pro menší vytížení je 750Ti.
Ale záleží na vás a vašem rozhodnutí. ;)
SSD značně zrychlí odezvu systému (především při startu a ukončení). A pokud na něj nacpete i jiné aplikace, tak budou o dost rychlejší.
A jak psal "kolega", pokud nebudete chtít místo SSD kupovat zdroj, tak nejlepší pro menší vytížení je 750Ti.
Ale záleží na vás a vašem rozhodnutí. ;)
SSD by systém určitě zrychlil, ale na hry to moc vliv mít nebude. Jen mu to slideshow najede rychleji. Jaká přesně je v tom deska?
Johny - máš to tam napsané.
Mi.lek - ssd je vyhození peněz. Jestli se mi pc zapne za 30 nebo 20 sekund je mi jedno. Jasně, že budu kupovat zdroj (nejspíš 400W seasonic)
Chci vědět jestli se vyplatí nějaká bazarová g.k (hd 7770 etc.)
Mi.lek - ssd je vyhození peněz. Jestli se mi pc zapne za 30 nebo 20 sekund je mi jedno. Jasně, že budu kupovat zdroj (nejspíš 400W seasonic)
Chci vědět jestli se vyplatí nějaká bazarová g.k (hd 7770 etc.)
Aha, tak tahle deska bohužel lepší CPU nevezme, škoda. Takový Phenom II by nebyl špatný. Bazarová HD 7770 apod. by určitě byla výrazným zlepšením oproti tomu co tam máš.
Takže by s ní CS:GO na low ve FullHD plynule?
To nevím, tyhle hry nehraju. Zkus pohledat dobové testy.
[QUOTE=Champion of Erebor;566627]Mi.lek - ssd je vyhození peněz. Jestli se mi pc zapne za 30 nebo 20 sekund je mi jedno. Jasně, že budu kupovat zdroj (nejspíš 400W seasonic)[/QUOTE]
Nechci nic říkat, ale asi jste úplně nepochopil význam SSD disku, protože opravdu to, jak rychle nabíhá systém není jeho silnou stránkou, je to pouze důsledek. Každopádně pokud se má zlepšit herní výkon, SSD není zrovna ideální věc. Co se grafického výkonu týká, tak BF3 na nejnižší detaily mi běželo skoro hratelně na C2D E6600 a GeForce 9800GT, takže pokud bude procesor zvládat, tak stačí lepší grafika. Ještě otázka je ale ten zdroj, jestli to zvládne...
Nechci nic říkat, ale asi jste úplně nepochopil význam SSD disku, protože opravdu to, jak rychle nabíhá systém není jeho silnou stránkou, je to pouze důsledek. Každopádně pokud se má zlepšit herní výkon, SSD není zrovna ideální věc. Co se grafického výkonu týká, tak BF3 na nejnižší detaily mi běželo skoro hratelně na C2D E6600 a GeForce 9800GT, takže pokud bude procesor zvládat, tak stačí lepší grafika. Ještě otázka je ale ten zdroj, jestli to zvládne...
Jak jsem psal výše - Koupím nejspíš 400W seasonic (možná ekvivalent od EVGA)
[QUOTE=Champion of Erebor;566681]Jak jsem psal výše - Koupím nejspíš 400W seasonic (možná ekvivalent od EVGA)[/QUOTE]
Seasonic je co se týká hodně levných zdrojů asi nejlepší volba - rozumná kvalita za malej peníz.
Seasonic je co se týká hodně levných zdrojů asi nejlepší volba - rozumná kvalita za malej peníz.
Děkuji, dle vás je tedy hd 7770 / n750(bez TI) přijatelná k hraní těchto her (Detaily bych měl na nejnižší tak jako tak, protože jsou pak větší FPS)?
Děkuji CHoE
Děkuji CHoE
Zvládne?