Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Externí hliníkový box s USB3.0 a externím zdrojem za 79 Kč

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    185

    Čau,

    omlouvám se, jestli je to špatně zařazeno, ale rád bych se s vámi podělil o tuhle akci:

    http://www.tsbohemia.cz/externi-hlin...0_d209936.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Bacon Zobrazit příspěvek
    Čau,

    omlouvám se, jestli je to špatně zařazeno, ale rád bych se s vámi podělil o tuhle akci:

    http://www.tsbohemia.cz/externi-hlin...0_d209936.html


    Taky to mam objednany - uz od soboty, zitra mi to dorazi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Dík za tip, objednal jsem hned dva - zrovna se mi to hodí, páč mám dva externí terový disky a nemám jak je napojit na notes
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    185

    Rádo se stalo, taky jsem si objednal dva (byť nepotřebuji ani jeden zrovna teď). Nakonec to ale stejně dopadne tak, že budu mít přesně o jeden míň, než potřebuji Klasika.

    Tolikrát jste mi tu pomohli, že jsem rád, že jednou můžu třeba upozornit na něco zajímavého i já a třeba někomu pomoci
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele RossiD
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    30

    Děkuji za info !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,165

    Díky. Hezké gesto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    51

    Právě mi dorazil tento box a trochu mě zarazilo, že je na něm napsáno 1.5 TB. Bohužel nemám v současné době žádný větší disk, abych mohl vyzkoušet, jestli bude fungovat. Byl bych proto rád, kdyby někdo po vyzkoušení dal vědět, jak to je, jak velké disky tento box zvládne. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    185

    Ahoj,

    také mi právě dorazil. Jeden byl rozbalený (Quality Check nálepka roztržená), druhý ji měl natrženou. Podle mě se jedná o "vykuchané" zboží, dle popisků to bylo původně osazené 1.5TB HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chlazení chipsetů: Gigabyte GA-870A-USB3 (rev.3.1)
    Od Čárls v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-05-2011, 14:20
  2. USB3 disk na USB3 radici nejde...
    Od hihinko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 22:25
  3. Gigabyte A-770T-USB3
    Od cholik v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 20-08-2010, 18:40
  4. Hlinikovy blok - ano, ci ne ?
    Od Salamander v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 18:56