Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Jak stahnout bios z karty X1900Gt pres ati flash ci neco jineho?!?!?!?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Zdravim vsechny chtel bych se zeptat jag napsat ten prikaz v v ati flash aby se mi savenul bios z karty mam Ati x1900gt ice q3
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Thread o X1900gt:
    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191

    Nahrani BIOSu zde- 7.post.
    http://www.techpowerup.com/forums/sh...ad.php?t=12138

    //teda pokud jsem pochopil správně, že chceš odemknout pipelines
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 04-08-2006 v 23:34
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    A:\atiflash -s 0 oldbios.bin

    (samozřejmě cesta a soubor *.bin může mít jiný název )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od wizaard
    A:\atiflash -s 0 oldbios.bin

    (samozřejmě cesta a soubor *.bin může mít jiný název )
    Diky moc wizaarde to sem potreboval vedet 16 pipelinu asi nedocilim prtz uz podle pipe select mam spatnou verzi tag chci jenom zkusit to jadro.Ale jinak dikec moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Zuby
    Diky moc wizaarde to sem potreboval vedet 16 pipelinu asi nedocilim prtz uz podle pipe select mam spatnou verzi tag chci jenom zkusit to jadro.Ale jinak dikec moc

    Hele nejde mi to pise mi to Adapter not found coz v mem prekladu znamena ze tu grafiku tu nulu nemuze najit ati tool mi pise taky device 0 tag nevim co s tim muze bejt
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    167

    Citace Původně odesláno od Zuby
    ..16 pipelinu asi nedocilim prtz uz podle pipe select mam spatnou verzi tag chci jenom zkusit to jadro.Ale jinak dikec moc
    Co jako chces zkusit s jadrem?OC?Nepotrebujes vysosavat bios...Taktuj pres Rtuner ci atitools a pridavej i volty...napis jak si dopad...ja mel max.s GT 660/1674
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od Zuby
    Hele nejde mi to pise mi to Adapter not found coz v mem prekladu znamena ze tu grafiku tu nulu nemuze najit ati tool mi pise taky device 0 tag nevim co s tim muze bejt
    No... nevím, jestli to bude makat, ale našel jsem v ATIFLASH příkaz na "force flash", což jsem si vyložil jako "vynucený flash". Možná jde ten příkaz "force" využít i u backupu BIOSu. Vypadat by to mělo takhle:

    atiflash -f -b 0 bios.bin/.rom (??)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Bios sa da stiahnut aj cez ATITool 0.25 Beta 14/Nastavenia/Rozne nastevenia a tam je tlacidlo s moznostou Ulozit Bios VGA do suboru
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    167

    Z 1900GT ci 1900XT lze bios stahnout jen pres Atiwinflash
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Godlike
    Co jako chces zkusit s jadrem?OC?Nepotrebujes vysosavat bios...Taktuj pres Rtuner ci atitools a pridavej i volty...napis jak si dopad...ja mel max.s GT 660/1674
    Tag to ses na to docela blede ja mel na jadre 750MHz (stabilne) a 1700MHz na pametich a v 3D marku 05 11816 bodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od wizaard
    No... nevím, jestli to bude makat, ale našel jsem v ATIFLASH příkaz na "force flash", což jsem si vyložil jako "vynucený flash". Možná jde ten příkaz "force" využít i u backupu BIOSu. Vypadat by to mělo takhle:

    atiflash -f -b 0 bios.bin/.rom (??)
    Dik zkusim to
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Godlike
    Z 1900GT ci 1900XT lze bios stahnout jen pres Atiwinflash
    Dik funguje to
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Vyreseno,mam blby jadro r580xl zadnejch h16 pipek nebude,ale vsem diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Zuby
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Godlike
    Co jako chces zkusit s jadrem?OC?Nepotrebujes vysosavat bios...Taktuj pres Rtuner ci atitools a pridavej i volty...napis jak si dopad...ja mel max.s GT 660/1674
    Mno dopad sem o trochu lip.Takty gpu 750 MHz '(a jeste de vejs) a pamti asi 1720 MHz.3D mark 05 11816 bodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    167

    Vynikajici vysledek!!Smekam..jj HIS best of the best..holt ta cena je hrozna..ja mel stock+safir takze jsem se bal jit dal ale myslim ze to byl jeji konecna ja mel jen 10998
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Grafika nebo neco jineho?
    Od 4manek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-12-2010, 12:10
  2. Grafika nebo něco uplně jiného?
    Od oerzys v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 01-10-2010, 17:01
  3. LCD: Eizo nebo něco jiného?
    Od Beeran v sekci Monitory
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-07-2010, 13:23
  4. ASUS G250 ... nebo neco jineho ?
    Od maxo777 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2009, 21:41
  5. LCD: Výběr LCD - Belinea, NEC, Samsung, něco jiného?
    Od SelinaK v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-11-2007, 11:26