ASUS 7600gs agp
Kamarát si kúpil grafiku asus 7600gs agp na dosku MSI k8n neo 3, problém je to že mu nechce prehrať filmy. Hry a všetko ostatné ide v pohode.
Co to dela/nedela?
Je problem se vsema formatama (mpeg, divx atd.)?
Jaky pouzivas prehravac?
Mas potrebny kodeky?
Je problem se vsema formatama (mpeg, divx atd.)?
Jaky pouzivas prehravac?
Mas potrebny kodeky?
Skúšali sme množstvo prehrávačov, nechce prehrať žiadny formát videa. Keď otvorí hociaké video tak počítač iba otvorí prehrávač a nič, nejde to ani vypnúť takže nasleduje RESET. A keď tam dáme grafiku čo tam mal pred tým tak je všetko v pohode.
Hele napadlo me, kdysi sem mel chvili 7300GT od Asusu a u ni byly utility SmartDoctor a jeste jedna (nevim jak se jmenovala, mam pocit ze nejak enhanced driver - nastavoval se s ni obraz u videa).... Kdyz sem ji mel nainstalenou, tak myslim videa taky zlobily (ne ze by nesly prehrat, ale rozpadal se obraz, pri pauze to zruzovelo atd.). Mela i zalozku v klasickym ovladacim panelu.... Mozna to nebude ono, ale nemate ji taky nainstalenou?
[QUOTE=husky14;43314]Hele napadlo me, kdysi sem mel chvili 7300GT od Asusu a u ni byly utility SmartDoctor a jeste jedna (nevim jak se jmenovala, mam pocit ze nejak enhanced driver - nastavoval se s ni obraz u videa).... Kdyz sem ji mel nainstalenou, tak myslim videa taky zlobily (ne ze by nesly prehrat, ale rozpadal se obraz, pri pauze to zruzovelo atd.). Mela i zalozku v klasickym ovladacim panelu.... Mozna to nebude ono, ale nemate ji taky nainstalenou?[/QUOTE]
Lenže jemu to video ani nespustí a ovládače boli najnovšie.
Lenže jemu to video ani nespustí a ovládače boli najnovšie.
[QUOTE=Klingacikx;43315]Lenže jemu to video ani nespustí a ovládače boli najnovšie.[/QUOTE]
No ja nemyslel ovladace, ale tu utilitu od Asusu (koukni na to).... ;)
Ale stejne asi bude problem nekde jinde, kdyz puvodni karta jede.... nic me nenapada, kdyz hry normalne jedou :notsure
Jeste bych kartu vyzkousel v jinym PC....
Btw. co je zac ta puvodni VGA?
No ja nemyslel ovladace, ale tu utilitu od Asusu (koukni na to).... ;)
Ale stejne asi bude problem nekde jinde, kdyz puvodni karta jede.... nic me nenapada, kdyz hry normalne jedou :notsure
Jeste bych kartu vyzkousel v jinym PC....
Btw. co je zac ta puvodni VGA?
Žiadnu srandu sme od asusu neinštalovali a karta v druhom PC išla dobre. Pôvodná karta je ATI X700 od asusu.
Tak to fakt nevim.... snad korektne a kompletne odinstalovat ATI drivery (nekdo tohle resi i reinstalem winu) a pak znovu nainstalit nV drivery, treba 93.71....
[QUOTE=husky14;43320]Tak to fakt nevim.... snad korektne a kompletne odinstalovat ATI drivery (nekdo tohle resi i reinstalem winu) a pak znovu nainstalit nV drivery, treba 93.71....[/QUOTE]
Bohuzial vzdy ked som kupoval VGA od ineho vyrobcu cipov ako som mal v PC, som musel instal Windowsu, lebo do vtedy to nebehalo, pokial som to nespravil
Co mozte vyskusat: Kompletne odinstalovat Catalysty a driveri, najlepsie este potom Driver Clenerom (osobne s nim neviem pracovat) a potom natiahnut nove ovladace od nVIDIE.... ale ani tento postup nezarucuje uspech, JA som to riesil reinstalom Widiel.... ;) To je 100% zaruka, ze ovladacmi to nebude... ;)
Bohuzial vzdy ked som kupoval VGA od ineho vyrobcu cipov ako som mal v PC, som musel instal Windowsu, lebo do vtedy to nebehalo, pokial som to nespravil
Co mozte vyskusat: Kompletne odinstalovat Catalysty a driveri, najlepsie este potom Driver Clenerom (osobne s nim neviem pracovat) a potom natiahnut nove ovladace od nVIDIE.... ale ani tento postup nezarucuje uspech, JA som to riesil reinstalom Widiel.... ;) To je 100% zaruka, ze ovladacmi to nebude... ;)
[QUOTE=husky14;43320]Tak to fakt nevim.... snad korektne a kompletne odinstalovat ATI drivery (nekdo tohle resi i reinstalem winu) a pak znovu nainstalit nV drivery, treba 93.71....[/QUOTE]
Reinštalovali sme aj windows a nič.
Reinštalovali sme aj windows a nič.
[QUOTE=Klingacikx;43382]Reinštalovali sme aj windows a nič.[/QUOTE]
Skusali ste aj preinstalovat kodeky? Popripade nainstalovat nejake najnovsie, JA pouzivam klite codeck mega pack....
Skusali ste aj preinstalovat kodeky? Popripade nainstalovat nejake najnovsie, JA pouzivam klite codeck mega pack....
[QUOTE=pegy;43392]Skusali ste aj preinstalovat kodeky? Popripade nainstalovat nejake najnovsie, JA pouzivam klite codeck mega pack....[/QUOTE]
Nemáš neaký link na stiahnutie kodeku dik.
Nemáš neaký link na stiahnutie kodeku dik.
Klite balik muzes stahnout treba tady: http://www.stahuj.cz/?g[s]=klite, ale stejne je to divny, kdyz si tvrdil, ze ti to neprehraje ani mpeg....
[QUOTE=husky14;43397]Klite balik muzes stahnout treba tady: http://www.stahuj.cz/?g[s]=klite, ale stejne je to divny, kdyz si tvrdil, ze ti to neprehraje ani mpeg....[/QUOTE]
Veru tak neprehrá vôbec nič. Aj mne sa to zdá fakt čudné a vôbec neviem čím to môže byť. Diki za link.
Veru tak neprehrá vôbec nič. Aj mne sa to zdá fakt čudné a vôbec neviem čím to môže byť. Diki za link.