Použití 2 grafických karet a jak vybrat ...
Zdravím vespolek, řeším problém jak rozchodit další grafickou kartu na desce GigaByte GA-890FXA-UD5 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3417#ov. Respektive jak vybrat a nešlápnout moc vedle. Nejde mě o výkon, tam mě stačí současná GeForce GTX 275, jde mě o nutnost připojit 3 monitor (plasmu). Tedy defakto cokoliv co se nepohádá se současnou kartou a při tom bude funkční.
Otázka asi je jestli jít cestou odlišného čipsetu, tedy nějakou AMD kartu, něbo nějakou další nVidii, třeba z řad Quatro, ať je použit jiný ovladač. Co se týče zdroje, tak tam rezerva mám, takže z tohoto obavy nemám, co se týče OS, tak používám Windows 8.1 Pro (64 bit)
Díky za každý rozumný podnět ...
Otázka asi je jestli jít cestou odlišného čipsetu, tedy nějakou AMD kartu, něbo nějakou další nVidii, třeba z řad Quatro, ať je použit jiný ovladač. Co se týče zdroje, tak tam rezerva mám, takže z tohoto obavy nemám, co se týče OS, tak používám Windows 8.1 Pro (64 bit)
Díky za každý rozumný podnět ...
Já osobně bych tuto situaci řešil novou kartou a starou prodal, nebo bazarovou GTX 275 popř. podobnou...
Dám asi na Vás, jedna novější karta s 3-mi výstupy na úrovni GTX275 asi nebude ani nic náročného, nebo jo ?? Nepohybuju se v tom, co se dnes osazuje pro PC kde se dělá grafika (vše 2D), u 3D používáme výhradně karty řady nVidia Quatro ... ale tady výkon nikdo neocení :-) Počítač trvale pracuje s Photoshopem, nic jiného ...