Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: google chrome

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    zdravím a potřebuju poradit,mám chrome a zničeho nic mi nejde spustit když už se mi to nějakým způsobem někdy povede tak se zase stane že mi to po nějaké době spadne buď uplně a nebo se otevře jenom jedna karta.Zkoušel jsem to i smazat a nainstalovat znovu ale problém zůstal,ostatní prohlížeče fungují normálně.Mám podezření že mi to začalo dělat po poslední aktualizaci windows,mám 8,1 díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Podívej se do logu jaká je tam chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    asi bude něco špatně je to špatně napsané ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od eastvik Zobrazit příspěvek
    asi bude něco špatně je to špatně napsané ?
    Co je špatně napsané?

    Opkuji znova. Podívej se do Event logu. Pravým na tento počítač, Spravovat, Prohlížeč událostí, Protokoly systému Windows, Aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: výpis.png 
Zobrazení: 78 
Velikost: 103.2 KB 
ID: 30480

    ---------- Doplněno v 21:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:44 ----------

    omlouvám se ale moc se v tom nevyznám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Po pádu Chromu se přesně v tomhle okně ukáže důvodu pádu. Bude to nejspíše označeno jako chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    V Chrome na stránce seznamu.cz mi asi 3 až 4 dny nejde nastavení a po zobrazení stránky ještě jednou blikne. Ve Firefoxu je vše O.K. a v Chrome na jiných webech také. Nevím, že bych něco upravoval v nastavení, ani jsem nepřidával žádný doplněk. Všude , kde chci něco nastavit je zpráva viz screenshot, když kliknu na 'poradíme', tak jsou prý 'všechny služby plně funkční'.
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Google chrome
    Od EuroMarkos v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2011, 09:15
  2. Webové prohlížeče: Google Chrome
    Od petr.svec v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-03-2011, 14:43
  3. Webové prohlížeče: Google Chrome
    Od filky v sekci Internet
    Reakcí: 86
    Poslední příspěvek: 05-03-2010, 00:52
  4. Google Chrome OS
    Od mech13 v sekci OS Linux
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 17:54
  5. OS Google Chrome
    Od ex_ v sekci Aktuality
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 17:16