Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: google chrome

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    zdravím a potřebuju poradit,mám chrome a zničeho nic mi nejde spustit když už se mi to nějakým způsobem někdy povede tak se zase stane že mi to po nějaké době spadne buď uplně a nebo se otevře jenom jedna karta.Zkoušel jsem to i smazat a nainstalovat znovu ale problém zůstal,ostatní prohlížeče fungují normálně.Mám podezření že mi to začalo dělat po poslední aktualizaci windows,mám 8,1 díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Podívej se do logu jaká je tam chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    asi bude něco špatně je to špatně napsané ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od eastvik Zobrazit příspěvek
    asi bude něco špatně je to špatně napsané ?
    Co je špatně napsané?

    Opkuji znova. Podívej se do Event logu. Pravým na tento počítač, Spravovat, Prohlížeč událostí, Protokoly systému Windows, Aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: výpis.png 
Zobrazení: 145 
Velikost: 103.2 KB 
ID: 30480

    ---------- Doplněno v 21:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:44 ----------

    omlouvám se ale moc se v tom nevyznám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Po pádu Chromu se přesně v tomhle okně ukáže důvodu pádu. Bude to nejspíše označeno jako chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    105

    V Chrome na stránce seznamu.cz mi asi 3 až 4 dny nejde nastavení a po zobrazení stránky ještě jednou blikne. Ve Firefoxu je vše O.K. a v Chrome na jiných webech také. Nevím, že bych něco upravoval v nastavení, ani jsem nepřidával žádný doplněk. Všude , kde chci něco nastavit je zpráva viz screenshot, když kliknu na 'poradíme', tak jsou prý 'všechny služby plně funkční'.
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení