Drastický pokles FPS ve hrách a výkonosti PC.
Dobrý den,
mám problém s hodně znatelným poklesem FPS ve hrách, že jsou nehratelné i poklesem výkonosti PC. Nainstaloval jsem si hru League of Legends, poté hru ze služby Steam, Counter Strike: Global Offensive a vše jelo, tak jak mělo. Po nainstalování nějaké hry v mé knihovně (Farcry 3,Dishonored,Tomb Raider a jiné) ve službě Steam nebo Battlefield 3 v Originu mi poklesy FPS ve všech hrách, že jsem je nebyl schopný hrát ani na minimální požadavky, i celý PC při bootování byl pomalý a to o dost a to nemám špatný PC. Reinstallace celého PC nepomohla. Při nainstalování dvou náhodných her vše jelo, ale jak jsem se snažil nainstalovat nějakou třetí, tak všechno šlo do háje a nic nešlo hrát a PC byl jako po mrtvici.Nikdy jsem takový problém neměl, vše vždy jelo aj po nainstalování více her.
PC sestava:
AMD FX Vishera 8350, takt 4GHz
MSI GTX 970 GAMING 4G
Kingston HyperX black 16GB (2x8GB) DDR3 1600
GIGABYTE GA-970A-D3, rev. 1.4
Seagate Barracuda 7200.14 - 500GB
SEASONIC SSP-750RT 750W
CoolerMaster Hyper TX3 EVO
Mám Windows 8.1 po celou dobu nového PC, což budou za chvíli 2roky.
Po zkoušce výměny HDD a upgradu grafiky ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 na MSI GTX 970 GAMING 4G problém pořád trval.
mám problém s hodně znatelným poklesem FPS ve hrách, že jsou nehratelné i poklesem výkonosti PC. Nainstaloval jsem si hru League of Legends, poté hru ze služby Steam, Counter Strike: Global Offensive a vše jelo, tak jak mělo. Po nainstalování nějaké hry v mé knihovně (Farcry 3,Dishonored,Tomb Raider a jiné) ve službě Steam nebo Battlefield 3 v Originu mi poklesy FPS ve všech hrách, že jsem je nebyl schopný hrát ani na minimální požadavky, i celý PC při bootování byl pomalý a to o dost a to nemám špatný PC. Reinstallace celého PC nepomohla. Při nainstalování dvou náhodných her vše jelo, ale jak jsem se snažil nainstalovat nějakou třetí, tak všechno šlo do háje a nic nešlo hrát a PC byl jako po mrtvici.Nikdy jsem takový problém neměl, vše vždy jelo aj po nainstalování více her.
PC sestava:
AMD FX Vishera 8350, takt 4GHz
MSI GTX 970 GAMING 4G
Kingston HyperX black 16GB (2x8GB) DDR3 1600
GIGABYTE GA-970A-D3, rev. 1.4
Seagate Barracuda 7200.14 - 500GB
SEASONIC SSP-750RT 750W
CoolerMaster Hyper TX3 EVO
Mám Windows 8.1 po celou dobu nového PC, což budou za chvíli 2roky.
Po zkoušce výměny HDD a upgradu grafiky ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 na MSI GTX 970 GAMING 4G problém pořád trval.
Co propad? O kolik FPS to je? Jak se to chova? Propadne se to a pak to zustane nizko, nebo je to skokove??Vic to popis. Tyto propady vetsinou dela vadna gk, pripadne poskozene ovladace, setkal jsem se s tim, ze to delala i vadna RAM ( ale tam uz byly propady drasticke )
Hry jsou nainstalovane na HDD? Je v poradku?
Hry jsou nainstalovane na HDD? Je v poradku?
Třeba v Counter Strike:Global offensive je propad obrovský. Z cca 250-290FPS to spadlo na 30FPS a míň... Jednou asi na 3-4sekundy se vrátilo do normálu, ale pak zase spadlo, když jsem s tím zkoušel hárt nějakou dobu, ale pak už jindy se to nestalo.
Vadna grafika to byt nemůže, jelikož jsem to dělal na dvou různých a problém přoád trval.
Ovladače jsem stahoval přímo od výrobce a žádná špatná instalace neproběhla.
RAM paměť jsem ještě nězkoušel vyměnit, ale tadle možnost mě taky napadla.
HDD je v pořádku, testoval jsem ho utilitou přímo od výrobce a programem HDtune a navíc jsem to zkoušel i na jiném HDD a problém byl stále.
I celý PC je nějaký zasekaný.
Vadna grafika to byt nemůže, jelikož jsem to dělal na dvou různých a problém přoád trval.
Ovladače jsem stahoval přímo od výrobce a žádná špatná instalace neproběhla.
RAM paměť jsem ještě nězkoušel vyměnit, ale tadle možnost mě taky napadla.
HDD je v pořádku, testoval jsem ho utilitou přímo od výrobce a programem HDtune a navíc jsem to zkoušel i na jiném HDD a problém byl stále.
I celý PC je nějaký zasekaný.