Ahoj, hraju hry a mám internet přes USB WiFi přijmač Tenda W311U+, když jsem ho měl zpátky ze záruky (přestal fungovat - nedalo se přes něj připojit k WiFi) tak fungoval parádně, dokonce jsem s ním naměřil 16mb/s na měřiči rychlosti netu - stejnou rychlost jsem dosahoval s LANkem. Pak večer asi třetí den když jsem hrál LoL z ničeho nic se začlo pokaždé asi po 5 minutách na 1 minutu děsně lagovat. A teďka když jsem změřil rychlost + ještě teda stahuji 500 kb/s tak s tím stahováním mě to změřilo jen 1,2 mb/s. Modem mám od O2 Comtrend (VR-3026e v2 bez antének) a když jsem si sním minule hrál, tak mě to možná trocha fungovalo (už si to moc nepamatuji), ale bráchovy se nedalo připojit (jenom mu, tak jsem usoudil, že má z nás nejstarší notebook) každopádně i s tabletem jsem měl problémy - zničeho nic vypadávalo WiFi.
Tak prosím o radu, popřípadě jestli někdo neměl tento modem. Zašlu ještě foto nastavení WiFi.
http://ctrlv.cz/QN5N
Tak snad je to všechno...
P.S. Sorry, ale ještě se chci zeptat, plánuji si koupit herní, přinejlepším prostorové sluchátka s mikrofónem do 1500 Kč - nemáte nějaký TIP? Sluchátka chci na hudbu, hry a poté i filmy. Skončil jsem u GX HS-G700V, a4tech g501? a Tactic3D Sigma, vím, 3D zvuk je virtuální a někdo říká, že poznat nejde, někdo zas, že de, každopádně to chci zkusit. + ještě se mi líbí, že to je na USB, zvukovku asi nemám nic moc a sluchátka bych na "sluchátkový mód" musel připojovat ze předu. Tak nevím, nejvíc mě nakonec lákají ty Sigmy, podle obrázku SW ten SW vypadá parádně a je tam toho hodně na nastavení. Zkoušel jsem i soft od Razeru na moje sluchátka za 50 kč? (Děsně staré a levné Emtecy) a ten razer soft na nastavení potřebuje kód, který jsem nikde nesehnal, tak jsem usoudil, že je asi u razer sluchátek, každopádně někdo psal, že razer je předražená herní značka tak nevím... Každopádně dík a vím, že to sem nepatří, ale v audiu nevím, jeslti by mi někdo odpověděl do dne/max do dvouch. Tak dík
Tak prosím o radu, popřípadě jestli někdo neměl tento modem. Zašlu ještě foto nastavení WiFi.
http://ctrlv.cz/QN5N
Tak snad je to všechno...
P.S. Sorry, ale ještě se chci zeptat, plánuji si koupit herní, přinejlepším prostorové sluchátka s mikrofónem do 1500 Kč - nemáte nějaký TIP? Sluchátka chci na hudbu, hry a poté i filmy. Skončil jsem u GX HS-G700V, a4tech g501? a Tactic3D Sigma, vím, 3D zvuk je virtuální a někdo říká, že poznat nejde, někdo zas, že de, každopádně to chci zkusit. + ještě se mi líbí, že to je na USB, zvukovku asi nemám nic moc a sluchátka bych na "sluchátkový mód" musel připojovat ze předu. Tak nevím, nejvíc mě nakonec lákají ty Sigmy, podle obrázku SW ten SW vypadá parádně a je tam toho hodně na nastavení. Zkoušel jsem i soft od Razeru na moje sluchátka za 50 kč? (Děsně staré a levné Emtecy) a ten razer soft na nastavení potřebuje kód, který jsem nikde nesehnal, tak jsem usoudil, že je asi u razer sluchátek, každopádně někdo psal, že razer je předražená herní značka tak nevím... Každopádně dík a vím, že to sem nepatří, ale v audiu nevím, jeslti by mi někdo odpověděl do dne/max do dvouch. Tak dík
Kde bydlíš (byt, dům, ...), jak daleko je router, jaká je síla signálu (idálně vyjádřena pomocí dBi, ne "čárek z windows"), je nastaven kanál napevno, kolik dalších wifin v okolí naladíš?
Jestli chceš sluchátka na hudbu, hry a poté i filmy (v tomto pořádí), tak neexistuje možnost 3D! Na hudbu jedině stereo, bez různých "zlepšováků" který všechno jen domrvěj. Z běžných výrobců (genius, logitech, ...) se nedá vybrat nic, neuvěřitelně zkreslují (ve většině případů nechutně přebasovaný).
Pokud jde hlavně o filmy/hry a prostorový zvuk, tak tam neporadím - já šel cestou kvalitního zvuku a té s touto kategorií sluchátek nikdy nedosáhneš.
Jestli chceš sluchátka na hudbu, hry a poté i filmy (v tomto pořádí), tak neexistuje možnost 3D! Na hudbu jedině stereo, bez různých "zlepšováků" který všechno jen domrvěj. Z běžných výrobců (genius, logitech, ...) se nedá vybrat nic, neuvěřitelně zkreslují (ve většině případů nechutně přebasovaný).
Pokud jde hlavně o filmy/hry a prostorový zvuk, tak tam neporadím - já šel cestou kvalitního zvuku a té s touto kategorií sluchátek nikdy nedosáhneš.
Tak dík, naštěstí ten WiFi přijmač tak špatnej není, ale to lagování po čase se mi stává asi pořád. WiFin tu naladím asi celkem 4 (z toho 2 jsou mé - vadí, když mám vytvořené na jednom modemu 2 WiFi?). Router je o poschodí níž (přes podlahovou zeď :)) a pak už žádná zeď mezi signálem není, tipuji tak 3-6 metrů + zeď? Nevím jak zjistit sílu signálu pomocí dBi a také nevím jestli je kanál nastavený napevno.
Jinak za sluchátka dík, radši už rady nechci ani moc pokud to byla špatná volba, ale už mi do prodejny CZC jedou ty Creativy Tactic3D Sigma, podle recenzí i na heuréce vypadjí slibně, hudba sice není jako u seinheiser PC 320 - tam někdo psal, ale na hry a prostorové filmy to je lepší :). Měl jsem šanci vyzkoušet asi za 0,8k Geniusy? GX gaming s vibracema, tak ten zvuk se mi tam značně líbí a doufám, že toto bude ještě lepší. Také doufám, že to 3D půjde fakt poznat a že to nebude jako první náznaky 3D na nokiích (jestli někdo má/měl :)) Tak snad to bude. Taky, pořád jsem se těšil až si je koupím a až jsem zaškrkl to poslání na CZC tak jsem si uvědomil kolik je to peněz :) - pro mě ;-)
Jinak za sluchátka dík, radši už rady nechci ani moc pokud to byla špatná volba, ale už mi do prodejny CZC jedou ty Creativy Tactic3D Sigma, podle recenzí i na heuréce vypadjí slibně, hudba sice není jako u seinheiser PC 320 - tam někdo psal, ale na hry a prostorové filmy to je lepší :). Měl jsem šanci vyzkoušet asi za 0,8k Geniusy? GX gaming s vibracema, tak ten zvuk se mi tam značně líbí a doufám, že toto bude ještě lepší. Také doufám, že to 3D půjde fakt poznat a že to nebude jako první náznaky 3D na nokiích (jestli někdo má/měl :)) Tak snad to bude. Taky, pořád jsem se těšil až si je koupím a až jsem zaškrkl to poslání na CZC tak jsem si uvědomil kolik je to peněz :) - pro mě ;-)
OK tak nic, problémy to dělá jako za stara, jako by se to dávalo do stand by režimu, při tom v té kolonce (na fotce) advanced je něco RX Chain Power Save a to je vypnuty. Vůbec to nechápu, když dám něco stahovat na steamu - plnou internetovou rychlostí LoL jede v pohodě. Jakmile to dostahuje ping jako kráva a pořád to kolísá z 500 na 200 a tak. Vůbec to nechápu, ale prostě tam můsí být ještě někde nějaké power save. Ve Windowsu 7 mám viplou kolonku nastavení úspory bezdrátového adaptéru tak vážně nevím kde je problém, jestli může být v přijmači - jako třeba opotřebení, jelikož ta moje nová základka dáva do USB nesmyslně proud ikdyž je PC vipnuté. Protože nově to nic nedělalo a fungovalo jak má - jednou mě to teda házelo lagy jako kráva, ale to bylo naopak díky tomu, že jsem vipl stahovačku warthunderu a při tom ona stejně stahovala... Tak vážně nechápu a dík za pomoc