Tazatel: Pavel
Znění dotazu: Dobrý večer, zničeho nic mi přestala fungovat klavesa DELETE neboli neplní funkci kterou by měla. Například jsem chtěl smazat jednu složku tak zmáčknu klavesu DEL a místo toho aby se složka odstranila otevřela se. Nechápu co se stalo a co s tim mám dělat.
Děkuji za každou radu.
Znění dotazu: Dobrý večer, zničeho nic mi přestala fungovat klavesa DELETE neboli neplní funkci kterou by měla. Například jsem chtěl smazat jednu složku tak zmáčknu klavesu DEL a místo toho aby se složka odstranila otevřela se. Nechápu co se stalo a co s tim mám dělat.
Děkuji za každou radu.
DrZelenka má na mysli, aby jsi vyzkoušel úplně jinou klávesnici (ne klávesu), aby se mohla vyloučit HW vada tvé klávesnice :-)
Aha , tak jsem to špatne pochopil, nic méně jsem zkoušel jinouk klavesnici a na ty ten Delete jde v pohodě takže je asi rozbita co ?
Myslíte že mi vemou reklamaci ?
Myslíte že mi vemou reklamaci ?
Pokud je klávesnice v záruce a nebyla prolita vodou, nebo jinak poškozena chybou uživatele, tak proč to nezkusit.
Pokud ale poškozena byla, tak to nemá smysl - většinou to je vidět a reklamaci zamítnou.
Pokud ale poškozena byla, tak to nemá smysl - většinou to je vidět a reklamaci zamítnou.