CPU do NTB ?
Zdravim.Chci si koupit NTB a pouzivat ho na vsechno vcetne hrani her.Vlastne hrat se na nem bude asi nejvic ,tak jakej procesor by byl pro hry vhodnejsi ? nejaky amd nebo C2D ?(nepiste mi sem ze vykon ve hrach stoji na GK atd. Me zajima jen cpu )
Ak nechces aby sme ti tu pisali, ze vykon v hrach najviac ovplivnuje GK, tak potom - to máš jedno aky procesor si kupis, lebo výkon v hrách najviac ovplivnuje GK a ci je procesor od AMD alebo od Intelu, nemá na to zasadny vplyv, je to podla osobnych preferencii. Jeden ti odporuci AMD turion a druhy zase C2D, s ani jednym neurobis chybu. Procesor ta trapit az tak nemusi, neviem kolko chces investovat a aky si nárocny, len si daj pozor aby si potom nebol sklamany z vykonu toho notebooku v hrách, ak sa na nom chces hlavne hrat. V hernom vykone este ntebooky desktopom nevyrovali (ak neratam hracske za "adekvatnu" sumu)Notebook je vyborna vec. Skusil by som sa poobzerat na internete po recenziach a tam si najst, co tvoj vysnivany notebook dokaze v hrách, urcite uz mas nejaky vyhliadnuty, napis aky.
Ja som za názor ODB. Ja osobne mám Semprona na s 754 a Stalkera si hrám na maximálne detaily pri 1280X1024.Výkon v hrách je na gk.
Presne tak, dulezita je primarne graficka karta, pak samozrejme rychlost procesoru, pameti, velikost pameti a rychlost disku.
Co se tyce procesoru, C2D a Turion X2 jsou nejslepsi procesory pro NTB.
Pokud chce ale nekdo hrat a hraje vice, zvlaste novejsi hry, mel by si spise investice rozvrhnout tak, ze bude mit herni stanici doma, a pak, pokud potrebuje, notebook, i levnejsi, pro praci a zabavu v dobe, kdy se nezdrzuje doma. IMHO neni notebook herni stanice a investice, aby hry zvladal a to i novejsi, je pomerne velka.
Co se tyce procesoru, C2D a Turion X2 jsou nejslepsi procesory pro NTB.
Pokud chce ale nekdo hrat a hraje vice, zvlaste novejsi hry, mel by si spise investice rozvrhnout tak, ze bude mit herni stanici doma, a pak, pokud potrebuje, notebook, i levnejsi, pro praci a zabavu v dobe, kdy se nezdrzuje doma. IMHO neni notebook herni stanice a investice, aby hry zvladal a to i novejsi, je pomerne velka.
Akurát si bratanec kúpil NB za 40 000sk (http://www.shop-it.sk/pcload/?Mode=Sti&StiId=75530) grafický výkon nemá ani taký čo ja na PC, za tú cenu by som dobrú hernú stanicu...