Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Lama potrebuje radu :o)))

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Zdravim.Su docela lama a taxe radsi zeptam nekoho, kdo tomu rozumi vic nez ja Mam starsi desku a v ni moooc stary procak AMD Duron 800MHz Socket A (ja vim,katastrofa). Potreboval bych vedet co (jaky procesor) do toho socketu A maximalne narvu a kde bych to mohl koupit...protoze nikde nic poradneho nemuzu najit-pocitam, ze na socket A se uz asi hoooodne dlouho nic neprodava a uz vubec nevyrabi. Nebo je lepsi reseni koupit novou desku? Dik moc lidi.
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 20:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od **mike**
    Zdravim.Su docela lama a taxe radsi zeptam nekoho, kdo tomu rozumi vic nez ja Mam starsi desku a v ni moooc stary procak AMD Duron 800MHz Socket A (ja vim,katastrofa). Potreboval bych vedet co (jaky procesor) do toho socketu A maximalne narvu a kde bych to mohl koupit...protoze nikde nic poradneho nemuzu najit-pocitam, ze na socket A se uz asi hoooodne dlouho nic neprodava a uz vubec nevyrabi. Nebo je lepsi reseni koupit novou desku? Dik moc lidi.
    Otázkou je, co máš za desku a kolik bys do toho chtěl vrazit? V současnosti na sA seženeš nové akorát AXP, ale neřekl byh, že tvá deska bude schopna dát FSB alespoň na 166 (333). ALe nejdřív by to chtělo znát odpověď na mou otázku
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Pokud má Durona 800MHz, tak nejspíš bude mít nějakou starou desku ještě s sdr pamětma. Chtělo by to celkový upgrade mb + cpu + ram + gpu (sAM2 je za pusu)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Tak, tak... takýto stroj sa upgradovať nielen neoplatí, ale reálne sa to, ani nedá, ak by sme požadovali ďaleko vyšší výkon. Tu by som to zobral od gruntu a vymenil takmer všetko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Heh a proč myslíte, že se ptám, kolik do toho chce vrazit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    eraser

    Ak by ti povedal, že pár tisíc, no pritom, ak mu tu potvrdíme, že je skutočne rozumné starú šunku zahodiť a ísť do novej zostavy, tak by možno bol ochotný dačo priložiť, takže načo sa pýtať, lepšie je ho hneď pripraviť na väčší výdaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Dik za nazory a rady.Tu desku zjistim...ale neni az tak stara-ta puvodni shorela a tahle je stara tak 2 roky ) Jinak RAMky jsou DDR 333MHz-na 85%. Grafiku a HDD mam docela slusne (pro me potreby), potrebuju jen dokoupit RAM a hlavne ten procesor...proto se ptam na to, na co se ptam D
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    9

    Cus lidi. Tak uz sem konecne nasel chvilku casu a zjistil co mam za desku atd. Mno,asi nic moc-je to neco od ASUSu, presnejc A7V8X-X s chipsetem VIA KT400. Jo a abych nezapomnel, tak se mi uz s CPU nekdo hral a BIOS pise frekvenci 1067MHz...RAM 256 DDR 333MHz, FSB 333MHz, CPU Vcore 1,6V...uf, jen tohle byla lama jako schopna zjistit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Ja bych 100% koupil novou desku + cpu (samozdrejme AM2) + ram + (grafiku treba integrovanou) a mas to par korun!
    ale jestli si chces koupit cpu na socket A ber toto:
    http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=30&zbo=14144
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    2100,- za S2500+ dá jenom blázen nebo vůl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Ja bych 100% koupil novou desku + cpu (samozdrejme AM2) + ram + (grafiku treba integrovanou) a mas to par korun!
    No je to sice "pár korun", ale na s. A seženeš bazarové kousky třeba dobře taktovatelný Athlon XP s jádrem Thoroughbred revize B0 seženeš kolem 900 až 1200,- Kč. S Bartonem to je horší, ten už se nedá skoro sehnat a pokud ano, tak za neskutečné ceny kolem dvou tisíc.

    Zkus pohledat na bazaru zive (tam jsou), nebo trebas na pcbazar.net.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Já bych z bazaru nikdy nic nekoupil! Kupuju vždy hardware novy a staré komponenty prodávám nebo dávám známým.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. W7, hra potřebuje zvuk
    Od Darkhunter v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-09-2011, 20:41
  2. DDR1: Potrebuji radu
    Od FUN3brAK47 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 14:37
  3. prosím o radu
    Od hanysk v sekci Audio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2010, 18:18
  4. Klávesnice: prosím o radu
    Od hanx v sekci Periferie
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 18:07
  5. GA-965P-DS4 potřebuje extra PCIE12V?
    Od Indy13 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 20:30