Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jaký zdroj pro sestavu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    82

    Zdravím, před par dny mi začal divně "chrastit" zdroj myslel jsem si že je to jen větrák takže jsem pc vyčistil a při zátěži začal zdroj chrastit znovu až dneska když se zdroj trošku víc zatížil tak se pc celej vypnul.
    Takže zdroj putoval na reklamaci ale teĎ bych potřeboval náhradu než mi ten starej vyreklamuji.
    Sestavu mam takovou:
    http://www.czc.cz/a4tor9ost6gut8o227rge31v66/seznam
    a zdroj je
    http://www.czc.cz/seasonic-energy-kn...105970/produkt

    Tak se chci zeptat jaký zdroj koupit aby nepřešvihnul cenu tohoto co již mám. Pokud možno aby byl zdroj černé barvy,,, Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    52

    Sám jedu s corsair už několik let tak doporučuji tento. https://www.alza.cz/corsair-cx500-d359892.htm
    Malé presvihnuti ceny sice je, ale ne tak razantní...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    82

    Ten by se i dal no ale ted mám možnost pujčení zdroje než mi tento vrátí z reklamace ale je to jen 350W. Je to vůbec možný tu sestavu tou 350W uživit? Třeba i bez zapojene graf karty a jet jen na integrovanou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Značka? Ale s integrovanou grafikou to utáhne i takový Eurocase.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    82

    Zdroj je to takovej ale nejak nemuzu najit dalsi 4pin co je potreba do desky tady je jen jeden
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20150313143329.jpg 
Zobrazení: 81 
Velikost: 1.13 MB 
ID: 30578  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No tak zapoj jen jeden, to by mělo stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    82

    Ok mel bych mit doma nekde i redukci ale kdybych vedel kde xD
    Jeste dotaz nemam monitor s hdmi ale jen dvi a na desce je hdmi. Je realny tu grafiku co mam taky pripjit bez tech extra napajecich kabelu? Nepitrebuju ted zadnej vykon nic jen proste abych mel aspin trosku funkcni pc nrz se vrati zdroj z reklamacky.

    edit tak to nejde takhle bez tech kablu a redukce co jsem nasel byli na gpu a stejne sem nebyl schopnej pripojit celou grafiku takže asi budu muset nejak rozchodit notebook a nejak to ten mesic vydrzet a nebo prostě koupit druhej zdroj

    a nebo koupit : http://www.czc.cz/c-tech-rozdvojka-n.../60822/produkt a http://www.czc.cz/akasa-redukce-napa.../35837/produkt abych to rozchodil + zvladne ten zdroj komplet tu sestavu tak jak je nahore v seznamu s treba podtaktovanou GK ?
    Naposledy upraveno uživatelem Ywosiny: 13-03-2015 v 19:03
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    82

    Zdroj mi přišel z reklamace. Dostal jsem nový takže super, ale po poskladání zapojení sestavy mi prestala fungovat GPU teda fungovala ale win padal+artefakty+padaly ovladace ( reinstal ovladačů ani win nepomohl) tak skončila taky v czc na reklamaci.
    Mohl ten špatnej zdroj nějak načnout tu grafickou kartu ? Dokonce i na kontaktech grafické karty byl jak když "připečenej" prach kolem nich a dělaloto takovou mapu, nevím jak líp to popsat viz obr bylo to jen v těch místech ohraničených červenou. Tak doufám že reklamace bude stejne uspešná jak u zdroje .
    http://www.czc.cz/msi-n760-tf-2gd5-o...132069/produkt
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: msi-760-twin-frozr-6-b.jpg 
Zobrazení: 81 
Velikost: 174.7 KB 
ID: 30596  
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jaky koupit zdroj na tuto sestavu?
    Od mike033 v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-05-2011, 13:18
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 22:35
  3. Zdroje: Jaký zdroj pro uvedenou sestavu?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-09-2010, 19:58
  4. Jaký zdroj pro tuto sestavu? Stačí 400W
    Od kherold v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 23:47
  5. Jaký zdroj utáhne tuto sestavu.?
    Od Withman v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 22:00