Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Po přeinstalci systemu (i formatovaní disku)notebooku nefunguje wifi(aser apire 5738Z)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    3

    Dobrý den ,
    Jak sem napsal do nadpisu tak po přeinstalci pc nefunguje Wifi (po nahlednutí do spravce zařízení mi pc halsí že nemám ovladače ale když je (pomocí windows)chci stahnou tak mito vyhodí chybu)

    Vyzkoušel jsem:

    1. Ruzné pragramy na ovladače bez výsledku

    2.web aceru a ovladače stahnou ručně ale bez výsledku (respektive nevím jak je tam vložit.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,259

    Jaku chybu ?

    Mrknul jsi se do nastavení instalace zařízení ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    1) Musíš sdělit pod jaký operační systém ovladač potřebuješ
    2) Zjisti ID zařízení a to sem vlož

    Poté Tě budeme schopni odkázat na správný ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    1) Musíš sdělit pod jaký operační systém ovladač potřebuješ
    2) Zjisti ID zařízení a to sem vlož

    Poté Tě budeme schopni odkázat na správný ovladač.
    1)windows 7

    2)https://drive.google.com/open?id=0B4...Zm8&authuser=0

    ---------- Doplněno v 18:46 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:45 ----------

    Citace Původně odesláno od Ventero Zobrazit příspěvek
    Jaku chybu ?

    Mrknul jsi se do nastavení instalace zařízení ?
    chybu: ovladač nebyl nalezen.

    ano.
    Naposledy upraveno uživatelem kuba24862: 17-03-2015 v 18:56 Důvod: chyba
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    ID zařízení sem vlož veřejně. Je to jen identifikační číslo hardwaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,259

    Taktak. Nemá každý účet na googlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2015
    Příspěvků
    3

    to to jsemi zobrazí

    ---------- Doplněno v 18:34 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:33 ----------

    Citace Původně odesláno od Ventero Zobrazit příspěvek
    Taktak. Nemá každý účet na googlu.
    sr nevěděl jsem jak se to sem vkládá
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 81 
Velikost: 25.9 KB 
ID: 30587  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Rozbal roletkové menu Vlastnosti a vyber možnost ID zařízení. Poté sem vlož screenshot. Okno bude vypadat velmi podobně jako v návodu z postu č. 3.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Načtení externího disku bez formátování
    Od SkyVessel v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2014, 10:36
  2. Windows Vista: Formátování disku u Win Vista Ultimate
    Od userX v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 17:59
  3. Formátování disku
    Od boby v sekci OS Windows
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 22:45
  4. Flash disky: Formátování zamknutého USB flash disku
    Od Lukster v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-02-2008, 11:36