Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HP nc6120

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele peco30
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    neviete mi pz poradit ako napojit notebook nc6120 na TV skusal som to konfigurovar roznimi sposobmy ziadny signal z s-video nejde do TV ??? dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Rozhodně bych se zaměřil především na obrazovku "Zobrazení - vlastnosti > Nastavení > Upřesnit (> event. adaptér)" a zkoušel nastavení TV-výstupu, vynucenou detekci TV, změnu formátu na PAL (NTSC NE!), zamyslel bych se nad správností propojení TV a notebooku... prostě klasická inspekce. Konkrétní radu neznám, nemám s Intel grafikami zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele peco30
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    tak samozrejme ze som to skusal ja som neni ziadny noob ale s tymto si fakt neviem rady aj na predoslom Laptope co som mal pozicany som to nevedel rozchodit to bola este P4. keby bol niekto taky co mu to fakt funguje a napisal by postup ako na ta tak by som sa potesil.

    PAL ani nic podobne sa vobec neda nastavit proste je to tam strasne na nic spravene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od peco30
    tak samozrejme ze som to skusal ja som neni ziadny noob ale s tymto si fakt neviem rady aj na predoslom Laptope co som mal pozicany som to nevedel rozchodit to bola este P4. keby bol niekto taky co mu to fakt funguje a napisal by postup ako na ta tak by som sa potesil.

    PAL ani nic podobne sa vobec neda nastavit proste je to tam strasne na nic spravene.
    Nemohl bys poslat aspoň screenshoty toho nastavení? Třeba bych pak pomohl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    nc6120 mam shodou okolnosti v praci. Bohuzel nemam zadnou TV, na ktery bych to mohl zkusit, ale kouknul bych do nastaveni (Pravy klik na plose->Vlastnosti grafiky...-> pokud mas nainstaleny spravny drivery, tak se spusti neco pojmenovany jako "Intel Graphic Media Accelerator Driver for Mobile" a v zalozce zobrazovaci zarizeni zapnes funkci "Vice monitoru"). Pokud nepujde zapnout, neni TV pripojena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od tequilla
    nc6120 mam shodou okolnosti v praci. Bohuzel nemam zadnou TV, na ktery bych to mohl zkusit, ale kouknul bych do nastaveni (Pravy klik na plose->Vlastnosti grafiky...-> pokud mas nainstaleny spravny drivery, tak se spusti neco pojmenovany jako "Intel Graphic Media Accelerator Driver for Mobile" a v zalozce zobrazovaci zarizeni zapnes funkci "Vice monitoru"). Pokud nepujde zapnout, neni TV pripojena.
    No, pokud si nenainstalova oficiální ovladače, ať to udělá, já jsem předpokládal, že ty ovladače nainstalované má!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    No, ani neviem, že by nejaké neoficiálne boli...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Slepic
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    15

    Timto ti mozna moc neporadim protoze se jedna o jiny NB (Acer Aspire 5512WLMi). Skouseli sme u nas s kamosem neco podobneho a narazili sme na podobny problem. Nakonec jsme zjistili ze musime pripojit televizi pres s-video s pomoci prodluzky. Potom se nachystalo vsechno nastaveni, a vypojila se prodluzka a propojili sme TV a NB jen pres jeden kabel bez prodluzky. V tu chvili jiz pocitac nedokazal televizi najit ale pritom do ni vysilal signal (a naopak pred tim ji nasel ale nevysilal do ni signal). Do dnes nechapu co to melo znamenat ale timto zpusobem sme to nakonec rozchodili...

    pozn. graficka karta ATI Mobility Radeon X700
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sekán online videí na NTB - HP Compaq nc6120
    Od Noire v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 07-09-2014, 20:23
  2. Notebook HP Compaq nc6120 nenabehne
    Od hl.hl v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-12-2009, 12:59