Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Stolní počítač za +-15000

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Tak když to zvedneš na 4.0 až 4.2, tak to bude tak ideál, ten procesor by to měl určitě zvládat, je to takt o cca 20-25% výš, což je dobrý a rozhodně by to mělo běžet stabilně
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    13

    A kdybych do toho chtěl zainvestovat o 2-3k víc, vyplatilo by se koupit i5 nebo by to bylo už moc a radši by jste koupili jiné součástky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Určitě bych vzal i5ku, to je procesor, kterej par let vydrzi a kdyz uz bych ty penize daval, tak bych pritlacil par stovaku na grafice R9 270 je o tretinu rychlejsi nez 750Ti...
    http://www.czc.cz/d8hhdcqvuag929fuppdeqf3ut7/seznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Za mě taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    13

    Dobře a co říkáte na grafiku gtx 660? Není lepší než ta co tam je? Kámoš ji má a nemůže vynachválit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Kamil Kody Zobrazit příspěvek
    Dobře a co říkáte na grafiku gtx 660? Není lepší než ta co tam je? Kámoš ji má a nemůže vynachválit
    I kdyby, tak se nevejde do rozpočtu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    13

    A jak jsem se díval na tu grafiku co jste doporučili tak potřebuju lepší zdroj, je tam minimum 500W
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Zastaralá 3 generace stará karta, nevyplatí se.
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 23-04-2015 v 09:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    13

    Dobře chtěl jsem znát vás názor a jak je to s tím zdrojem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Kamil Kody Zobrazit příspěvek
    Dobře chtěl jsem znát vás názor a jak je to s tím zdrojem?
    na "hodnotu požadovaného zdroje" nekoukej, ta je nafouklá, spotřeba PC bude mnohem nižší, kvalitnější zdroj s nižší Wattáží to vpohodě zvládne

    pozn. pro vysvětlení
    http://www.svethardware.cz/forum/sho...l=1#post570510
    pročti tenhle příspěvek, vpodstatě platí to samé u "požadovaného minimálního zdroje" jako u "kalkulaček na výpočet wattáže zdroje"
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 23-04-2015 v 09:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Ještě jsem chtěl kouknout na spotřeby jednotlivejch komponent, páč si to z hlavy nepamatuju a jestli jsem našel vše správně, tak spotřeba celé sestavy v zátěži by neměla překročit 200W, takže 500W zdroj opravdu není potřeba.

    i3 CPU (54W) + 750Ti (60W) + ostatní komponenty (dejme tomu cca 60W)...

    btw. na stránkách Nvidie je uveden údaj min. zdroje 300W, tak nevim kde si czc.cz vycucali těch 500W... kopírovači...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek

    btw. na stránkách Nvidie je uveden údaj min. zdroje 300W, tak nevim kde si czc.cz vycucali těch 500W... kopírovači...
    Já bych řekl že to tam mají z toho důvodu, že ví, kolik zdrojů EC prodávají, tak se chtějí pojistit, aby jim pak lidi nepsali, že si koupili 300W zdroj a ono jim to shořelo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Já bych řekl že to tam mají z toho důvodu, že ví, kolik zdrojů EC prodávají, tak se chtějí pojistit, aby jim pak lidi nepsali, že si koupili 300W zdroj a ono jim to shořelo
    Vzhledem ke spotřebě samotný karty 60W a průměrné max spotřebě dnešních CPU 125W máš stejně dneska max spotřebu takových PC 200W v zátěži, takže si myslim, že i 300W EC zdroj by to měl zvládat (ne že bych doporučoval)... ale dejme tomu kdyby tu hodnotu zdroje navýšili z 300 na 400W tak nic nepovim, navýšení o poměrnejch 33% je ještě normál, ale 66% navrch...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    13

    Diky za rady! Koupím tu sestavu s i5 když vše sedí a ještě poslední otázka ať už vás potom neotravuju, na jaké detaily to rozjede to Gta ať mám přehled?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Myslím si že s tou i5kou na medium až high se slušnou plynulostí bez problému

    viz http://www.game-debate.com/news/?new...i%20i5%204670K
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 30-12-2011, 16:43
  2. PC kolem 15000
    Od Maddmaxx v sekci PC - archiv
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 07-03-2009, 19:31
  3. Preferujete stolní počítač nebo notebook?
    Od Petr S. v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 21:38