Tazatel: BatelGeuce
Znění dotazu: Sestavil jsem si vlastní desktop z následujících komponentů:
Intel Core i5 4590
MSI GTX 970 GAMING 4G
MSI B85-G41 PC MATE
Kingston 2x4GB HypeX Fury Blue
Seagate Barracuda 7200.14 1000GB
Seasonic S12II-620
Počítač v pořádku fungoval cca měsíc a poté po přeinstalování systému začaly problémy s rychlostí načítání OS, vykonávání příkazů a podobných věcí. System se zasekává i při běžných činnostech ale ne pokaždé, jen občas. Zvláštní je, že například hraní GTA V je převážně bez problému, i když občas dojde k FPS dropům ze 60 na 30-50.
Pro přehlednost:
Čerstvá instalace OS - bez virů
Všechny aktuální drivery z oficiálních zdrojů
Kontrola disku - bez problému
Výměna SATA kabelu u disku, prohození RAM do druhých slotů
Zatím jsem nenašel nic, co by mi pomohlo a problém přetrvává i po opětovné instalaci OS.
Předem díky za odpověď, pokud něco potřebujete, rád provedu, jen napište.
Znění dotazu: Sestavil jsem si vlastní desktop z následujících komponentů:
Intel Core i5 4590
MSI GTX 970 GAMING 4G
MSI B85-G41 PC MATE
Kingston 2x4GB HypeX Fury Blue
Seagate Barracuda 7200.14 1000GB
Seasonic S12II-620
Počítač v pořádku fungoval cca měsíc a poté po přeinstalování systému začaly problémy s rychlostí načítání OS, vykonávání příkazů a podobných věcí. System se zasekává i při běžných činnostech ale ne pokaždé, jen občas. Zvláštní je, že například hraní GTA V je převážně bez problému, i když občas dojde k FPS dropům ze 60 na 30-50.
Pro přehlednost:
Čerstvá instalace OS - bez virů
Všechny aktuální drivery z oficiálních zdrojů
Kontrola disku - bez problému
Výměna SATA kabelu u disku, prohození RAM do druhých slotů
Zatím jsem nenašel nic, co by mi pomohlo a problém přetrvává i po opětovné instalaci OS.
Předem díky za odpověď, pokud něco potřebujete, rád provedu, jen napište.
[QUOTE=Neregistrovaný;570724]...pokud něco potřebujete, rád provedu, jen napište.[/QUOTE]
Třeba vědět typ operačního systemu (předtím/teď) a [HL]důvod[/HL] jeho reinstalace. V něm hledej odpověď.
Třeba vědět typ operačního systemu (předtím/teď) a [HL]důvod[/HL] jeho reinstalace. V něm hledej odpověď.
Předchozí systém byl Windows 7 Ultimate 64 bit a nový systém je Windows 7 Ultimate 64 bit. Naprosto stejná verze, se kterou předtím problémy nikdy nebyly.
---------- Doplněno v 16:28 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:27 ----------
A reinstall byl kvůli problémům s GTA Online, protože hra crashovala po cca 10 minutách (reinstall vyřešil, ale přinesl jiné problémy).
---------- Doplněno v 16:28 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:27 ----------
A reinstall byl kvůli problémům s GTA Online, protože hra crashovala po cca 10 minutách (reinstall vyřešil, ale přinesl jiné problémy).
No tak to bych v takovém případě pouze obnovil původní instalaci z image původního systému a vůbec bych nějakou reinstalaci nemusel řešit.
Kdybych image původního systému měl v nějakém funkčním stavu, neptal bych se, jak to mám vyřešit :D Já ten systém instaluju ze stejného image jako vždy předtím, ale teď to začalo dělat problémy. Nevím jistě, jestli by to mohlo být tím, že se při první instalaci pokazila instalace aktualizací přes Windows Update, ale disk jsem při instalaci formátoval tou jejich featurou.