Laboratoř 06.08.2007: Inno3D Tornado GF FX 5700 Ultra
Jednalo se o grafickou kartu Inno3D Tornado GeForce FX 5700 Ultra.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
gl_st0rm, g.sus, Smeli, jaluvkap, elpsycho, IXOXI, odb, space7, -HoNY-, boboco, kinghowa, RadekP, Dominic, maart, preclik_75, jules79, Zeli, Peter_cz, Salamander, Martes, HiTeccom, cool.user, Sieben, SEX, ICEBOSS, r34ktor, tomas_tru
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
gl_st0rm, g.sus, Smeli, jaluvkap, elpsycho, IXOXI, odb, space7, -HoNY-, boboco, kinghowa, RadekP, Dominic, maart, preclik_75, jules79, Zeli, Peter_cz, Salamander, Martes, HiTeccom, cool.user, Sieben, SEX, ICEBOSS, r34ktor, tomas_tru
Bylo to poměrně snadné, ale ne každý to tak viděl, jelikož mezi odpověďmi byly různé karty.
PS: když ti ty skříně tak moc chybějí, nějakou zase připravím (ať je to pestřejší) ;-)
PS: když ti ty skříně tak moc chybějí, nějakou zase připravím (ať je to pestřejší) ;-)
Nato, ze je na obrazku videt jak logo nVidia, tak inno 3D, dalo mi dost zabrat nez sem tu pravou kartu nasel.
Propriste by to ale chtelo neco jinyho nez grafiku nebo skrin, co takhle nejakej chladic?
Propriste by to ale chtelo neco jinyho nez grafiku nebo skrin, co takhle nejakej chladic?
Logo nvidie = Geforce
logo Inno3D = Inno3D
128b pameti + pridavne napajeni = 5700ultra nebo 6600/7600
Velke nevzhledne pcb = 5700ultra
A ted uz zbyvalo zjistit jestli se nejedna o ddr3 verzi :)
logo Inno3D = Inno3D
A ted uz zbyvalo zjistit jestli se nejedna o ddr3 verzi :)
No já neměl moc času, tak jsem tam nahodil jen výrobce a označení fx :-), ale co to mám zato, že se poflakuju u řeky a pak chci jít na pivo. Odbře mi tak. A nemyslím si,že to bylo až tak trapné,přece jen podobných karet je hafo
[QUOTE=cool.user;43793]Logo nvidie = Geforce
logo Inno3D = Inno3D
A ted uz zbyvalo zjistit jestli se nejedna o ddr3 verzi :)[/QUOTE]
6600/7600 jsem vyloučil kvůli uzpůsobení AGP slotu (2 zářezy)
logo Inno3D = Inno3D
A ted uz zbyvalo zjistit jestli se nejedna o ddr3 verzi :)[/QUOTE]
6600/7600 jsem vyloučil kvůli uzpůsobení AGP slotu (2 zářezy)
[quote=Karel Polívka;43780]když ti ty skříně tak moc chybějí, nějakou zase připravím[/quote]
skříně né! na ty jsem lama :D
[quote=cool.user;43793]Logo nvidie = Geforce
logo Inno3D = Inno3D
Velke nevzhledne pcb = 5700ultra[/quote]
Dobrý típek :thumb
Já na laboratoř neměl čas :angry
skříně né! na ty jsem lama :D
[quote=cool.user;43793]Logo nvidie = Geforce
logo Inno3D = Inno3D
Velke nevzhledne pcb = 5700ultra[/quote]
Dobrý típek :thumb
Já na laboratoř neměl čas :angry
[QUOTE=cool.user;43793]Logo nvidie = Geforce
logo Inno3D = Inno3D
A ted uz zbyvalo zjistit jestli se nejedna o ddr3 verzi :)[/QUOTE]Já napsal GDDR3, vzledem k tomu co má napsané inno na webu :)
Můj postup byl následující:
inno => sračka => nVidia -> univerzal AGP -> 4600/4800/5700U/5900
přidavné napájení naplacato -> 5700u
google "inno3d 5700ultra svethardware" + http://www.inno3d.com = "Inno3D Geforce FX 5700 Ultra 128MB GDDR3"
logo Inno3D = Inno3D
A ted uz zbyvalo zjistit jestli se nejedna o ddr3 verzi :)[/QUOTE]Já napsal GDDR3, vzledem k tomu co má napsané inno na webu :)
Můj postup byl následující:
inno => sračka => nVidia -> univerzal AGP -> 4600/4800/5700U/5900
přidavné napájení naplacato -> 5700u
google "inno3d 5700ultra svethardware" + http://www.inno3d.com = "Inno3D Geforce FX 5700 Ultra 128MB GDDR3"
[QUOTE=-HoNY-;43813]google "inno3d 5700ultra svethardware" + http://www.inno3d.com = "Inno3D Geforce FX 5700 Ultra 128MB GDDR3"[/QUOTE]
Fajn až na to, že karta je vybavena pouze DDR2 paměťmi. ;)
Fajn až na to, že karta je vybavena pouze DDR2 paměťmi. ;)
[QUOTE=r34ktor;43840]Fajn až na to, že karta je vybavena pouze DDR2 paměťmi. ;)[/QUOTE]
Ovsem podle obrazku nerozpoznatelny ;)
Ovsem podle obrazku nerozpoznatelny ;)
Včera lehké , to je fakt. Ale připadá mi že se to točí stylem MB, GK, Cooler ... co takhle třeba zdroje , myši, klávesnice , zvukovky .... dyť těch komponent jsou mraky :)
[QUOTE=space7;43845]Včera lehké , to je fakt. Ale připadá mi že se to točí stylem MB, GK, Cooler ... co takhle třeba zdroje , myši, klávesnice , zvukovky .... dyť těch komponent jsou mraky :)[/QUOTE]
To tam rovnou může být plotna :runaway Napište přesnou kapacitu, výrobce a model disku, ze kterého pochází. :)
To tam rovnou může být plotna :runaway Napište přesnou kapacitu, výrobce a model disku, ze kterého pochází. :)

Uveďte výrobce, přesné modelové označení, přesnou kapacitu včetně počtu ploten a clusterů, dále P/N, S/N, počet odpracovaných hodin, celkové stáří disku, kompletní výpis SMART analýzy, dále také typ notebooku ze kterého byl tento disk demontován, jméno majitele notebooku a samozřejmě i všechna data, která disk vyobrazený na fotografii obsahuje :turtle.
Myslím, že takováto laboratoř by mohla vyhovovat i těm náročnějším...:runaway
[QUOTE=boboco;43912]
Uveďte výrobce, přesné modelové označení, přesnou kapacitu včetně počtu ploten a clusterů, dále P/N, S/N, počet odpracovaných hodin, celkové stáří disku, kompletní výpis SMART analýzy, dále také typ notebooku ze kterého byl tento disk demontován, jméno majitele notebooku a samozřejmě i všechna data, která disk vyobrazený na fotografii obsahuje:turtle.
Myslím, že takováto laboratoř by mohla vyhovovat i těm náročnějším...:runaway[/QUOTE]
Hitachi Travelstar 7K100, 2 plotny, majitel boboco, to dalsi zjistim pozdejc :D...
Uveďte výrobce, přesné modelové označení, přesnou kapacitu včetně počtu ploten a clusterů, dále P/N, S/N, počet odpracovaných hodin, celkové stáří disku, kompletní výpis SMART analýzy, dále také typ notebooku ze kterého byl tento disk demontován, jméno majitele notebooku a samozřejmě i všechna data, která disk vyobrazený na fotografii obsahuje:turtle.
Myslím, že takováto laboratoř by mohla vyhovovat i těm náročnějším...:runaway[/QUOTE]
Hitachi Travelstar 7K100, 2 plotny, majitel boboco, to dalsi zjistim pozdejc :D...