Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 16 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 240

Téma: Rady ohledně prvního okruhu

  1. #31
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Ok, nechám to tedy tak :-D .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Zdravím, takže finálně by to vypadalo asi takto:



    Ale nemám čím uchytit resku, může být sice položená na té ploše, ale bude se mi opírat o bočnici :-/ , přemýšlím o samolepicím suchém zipu, co máte v nabídce nebo máte jiný nápad?
    Dále bych pak potřeboval vybrat nějaké "kolínko", jak je vidět vedle grafiky, to jedno je na obrázku navíc, povede to rovnou do CPU bloku.

    Zbytek už mám. Kapalina a hadice vystačí? Máte nějaké zkušenosti se zapojením 3 ventilátorů na jeden konektor?
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 17-08-2015 v 17:27
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    A jakou máte expanzku ? Držáky se dělají různé...

    3 ventilátory na jeden konektor je zcela bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Expanzka je od známého, bohužel jsem ji nikde nenašel (rozměry má 7x11cm [jen samotná nádobka]):




    Nějaké řešení s tím "kolenem"? :-)


    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    7 centimetrů je rozměr té základny, nebo té plexi trubice ? Plexi trubice se obvykle dělají 50 nebo 60 mm průměr, takže pak by šlo použít na uchycení toto http://www.alphacool.cz/produkt/EK_W...mm_-2pcs-.html
    Pokud je to opravdu 70 mm trubice, tak jedině uchytit na dno přes Velcro

    Proč tam chcete nad tu grafiku dávat koleno ? Podle mě se tam naprosto bez problémů ohne hadice...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    7cm je právě to plexi, takže jedině sucháč no :-/ .

    Chci docílit maximální roviny trubic, sice z radiátoru to nepůjde, ale kde ano, tak toho chci využít bez použití akrylátových trubek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Aha. No samozřejmě existují i 90 stupňová kolínka, ale problém je, že to samozřejmě nebude samo o sobě držet ve vzduchu...muselo by se to k něčemu přidělat a to už by zase myslím nevypadalo dobře. Ta samotná hadice neudrží ve vzduchu váhu fitinky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Aha, to mě ani nenapadlo, myslel jsem si, že když bude rovnej výstup z pumpy nahoru, pak koleno a z kolena rovnou do bloku, že by to snad nějak mohlo držet, ty Primochill jsou prý trochu tužší... Takže tedy ne? Kdyby to byl pravý úhel?
    Dívám se do skříně a hadice z pumpy ke kolenu by mohla být opřená o slot na disky zhruba v polovině délky, takže by tam šla i uchytit páskem.



    Btw. našel jsem resku se stejnou šířkou a mají u ní i úchyty, nedaly by se někde sehnat? http://www.angela.pl/p11064,magicool...mc-dcp450.html
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 28-08-2015 v 12:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    No pokud by se někde alespoň trochu uchytila páskem, tak by to držet mohlo. Ale bez toho tomu moc šancí nedávám. Ten Primochill je tvrdší, ale zase ne tolik, aby to uneslo váhu fitinky a kapaliny uvnitř bez toho, aby se to ohnulo...

    Žádné úchyty pro 70 mm průměr expanzky bohužel neumíme dodat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    No, nejspíš to vyzkouším, protože mě jiný způsob nenapadá.

    Doporučil by jste tedy nějaké?

    Dále už jen, jestli na takový způsob okruhu vystačí ta litrová láhev a jestli není 2m hadic zbytečně moc, ale na 1m se podle mě nedostanu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Citace Původně odesláno od lucikmucik Zobrazit příspěvek
    ....Doporučil by jste tedy nějaké?....
    Koleno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Metr hadice Vám určitě stačit nebude. Litr kapaliny by stačit měl.

    Koleno máme v nabídce toto http://www.alphacool.cz/produkt/Srou...o_13-10mm.html a není problém ho dodat i v tmavé variantě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Díky za odpovědi, v tmavé bych ho určitě vzal, ale přímo mě děsí cenový rozdíl mezi ním (už i s fitinkami) a tímto nejlevnějším http://www.alphacool.cz/produkt/Bits...?arg1=01060316 + 2 fitinky. Jde jen o šarádu nebo je lepší vzít toto?

    Či něco takového přímo od alphacoolu? http://www.alphacool.com/images/prod...zGTW0A3LC.webp
    Naposledy upraveno uživatelem lucikmucik: 29-08-2015 v 20:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Odkaz na alphacool.com nefunguje.

    Bitspower je o vzhledu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lucikmucik
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    183

    Aha, omlouvám se, mě to otevřít jde - tady http://www.aquatuning.cz/media/image/64216_1.jpg .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 16 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Druhý uživatel "smazal" prvního
    Od MrSwatCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-04-2012, 22:10
  2. Nevím si rady ohledně nové Grafické Karty
    Od Rikimaru v sekci Grafické karty
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 30-08-2010, 22:28
  3. LCD: Prosím o rady ohledně Samsung T220
    Od roamn v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 14:35
  4. Rady ohledně komponentů do 10k Kč
    Od Brake v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-09-2008, 22:14