Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebook Lenovo G770 - wifi problém (nenajde sieť)

michal84 (140)|11.5.2015 10:22
Ahojte,

Potreboval by som poradiť čo može byť špatne, mám notebook Lenovo G770 a mám problémy s Wifi,
Začalo to tak že sem tam vypadla moja sieť zo zoznamu dostupných sieti ... stalo sa tak myslím po nainštalovaní Win8.1 ... tak som nakoniec win preinštaloval do originálneho stavu ale aj tam som mal ten istý problém. Teraz svoju sieť už nevidím vobec takže nemám šancu sa pripojiť. Iné siete nie sú problém. Moja sieť by mala byť tiež v pohode, vyskúšané s iPadom a tromi mobilmi bez problému.

Nenapadá vás čo može byť za problém že nevidím iba svoju sieť?

Díky za všetky rady !
kevin00 (10238)|11.5.2015 11:21
Jaké máš nastavení wifi sítě (SSID, kanál, atd.)? Neobsahuje MAC/IP filtr adresu tvého notebooku? Zkoušel jsi deaktivovat firewall a antivirový program?
michal84 (140)|14.5.2015 07:34
Skúšal som odpojiť antivir a nič, potom som vypol firewall a nič, po reštarte s vypnutým firewallom to nabehlo ... potom som ho zapol a po ďalšom reštarte zase nič ... potom zrovna prebehla nejaká windows aktualizace a zas to beží, už asi dva dni wifi nabieha ... tak uvidíme či to vydrží

Díky za tip!

Síce to neodpovedá téme ale chcem sa ešte spýtať, je normálne že pc je časom pomalšie? Pretože aj ten notebook má tak 3 roky a keď som ho aj zformátoval a nainštaloval na novo tak mi príde nejaký pomalý oproti tomu jak bol nový.
Je toto normálne?
kevin00 (10238)|14.5.2015 07:46
Pokud používáš stále stejný operační systém, měla by být jeho odezva po zformátování přibližně stejná. Co se týče ostatního softwaru, lze "zpomalení" pozorovat. Vývoj aplikací/programů jde kupředu s vývojem hardwaru. Programy nejsou řádně optimalizovány, nejčastěji je to vidět na množství zaprané operační paměti. Poté Ti může připadat, že je notebook "pomalý".
michal84 (140)|14.5.2015 11:14
No to je fakt to dáva zmysel :) ... díky za vysvetlenie
michal84 (140)|13.7.2015 19:31
Ahojte, vraciam sa s problémom s wifi, nejakú dobu fungovala a normálne nabiehala ale teraz zas začali problémy, po nabehnutí PC je sieť v zozname vidieť ale nepripojí sa a cca po pol minute zo zoznamu zmizne.
Toto sa deje aj keď úplne vypnem firewall a antivir (aj po reštarte).

Nemáte nejaké nápady čo može byť špatne?
Díky!