Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Problem s aktualizaci(instalaci) ovladacu Nvidia

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Zdravim všechny,potřeboval bych poradit s tímto problémem který zde vypíšu. Budu velice vděčný za radu a pomoc jak toto vyřešit.

    Mam starší grafickou kartu Nvidia GT430 1gb. Operační systém mam ještě stále windows XP profesionál.

    Problém > měl jsem ovladače k této graficke kartě nainstalované popořade cca 5 ovladačů od nejstaršího který se instaloval z origa CD od GK. až po né uplně nejnovejší ovladač. Tak jsem chtěl nainstalovat nový,najel jsem si na stránky Nvidia driver zadal sem presné parametry a vyjel mi nový ovladač ktery se stáhl (353 něco). tak jsem začal instalovat ovladač se nainstaloval ale bohužel nějak špatně fungoval spíše ja sem to nějak pokazil. Tak jsem ovladač odinstaloval a restartoval PC, po restartu PC mi to hodilo ze nemam nainstalovany ovladač ale po chvilce mi vyskočila bublina že počítač je třeba restartovat že je nainstalovany ovladač (nic sem neinstaloval) tak sem restartoval PC po restartu mi jako ovladač naskočil nějaký z roku 2012. tak jsem ho take odinstaloval a restartoval PC toto se opakovalo jeste asi dvakrát a pokaždě sem ovladač odinstaloval z ovladacich panelu a už jsem v tom byl zamotany.. pak jsem chtěl opět nainstalovat ten nový ovladač ale už to nešlo.. ve čtvrtce instalace mi to napsalo ze instalace ovladače selhala.. tak jsem vymazal uplně vše co se týče Nvidiie ovladače atd že už v PC nebylo nic spustil sem instalaci a opět ta stejna chyba ve stejném místě (instalace selhala) promazal sem to tedy i programem driver sweeper a pak zapl instalaci a stále nic.. zkušel sem stahnout i starší ovladače a nainstalovat ale se stejným výsledkem,ve stejním místě chyba instalace selhala tak jsem vše smazal hodil sem CD od grafické karty do pocitace a nainstaloval sem ten z CD který bez problému šel nainstalovat a grafická karta funguje, ale je to tak starý ovladač (259,36) že tam stejně nic nejde Prosím tedy o radu a pomoc tento problém vyřešit jsem z toho už zoufalej Předem velice děkuju za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,440

    Tu odinstalaci jsi prováděl v nouzovém režimu? Pokud ne, tak to udělej. Ten nový ovladač by měl být správně - 353.06.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Ne, v normal režimu tak to zkusim a napíšu jak to dopadlo,kéžby to pomohlo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Tak bohužel toto taky nepomohlo ta odinstalace v nouzovem rezimu :/ pro upřesnení ta grafika je od gigabyte.. Zkousel sem jak ten nový ovladac 353 tak i tento se stejnym vysledkem..
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Odinstaluj ovladač z prostředí Windows a následně restartuj do nouzového režimu. V nouzovém režimu spusť Driver Fusion a odeber zbytky ovladačů. Další možností je kompletní manuální odebrání ovladačů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Tak stále stejný výsledek, instalace selhala.. Ale nevím čím to je ale i když vše smažu ručně a pak to projedu ještě i driver sweeperem tak mi tam stále zůstávají tyto 4 složky.. smazal sem je ručně ale stále se tam objevují i po smazání v nouzovém režimu... není to ten kámen úrazu? Jinak nebráním se ani tomu aby jse mi to na někdo podíval přes teamviewer.. hlavně už aby to alestoň šlo..
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    hele zkus to ještě po odinstalaci projet cc cleanerem , pár krát to dokáže pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Je udána nějaká podrobnější chyba proč instalace selhala?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Je udána nějaká podrobnější chyba proč instalace selhala?
    nene právě ze není jen to napíše to co jsem už posílal kdyby to napsalo více o chybě tak bych snad věděl jak to napravit ale bohužel
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    co takhle to zkusit spustit s logovaním, třeba by nám to pomohlo
    http://nvidia.custhelp.com/app/answe...llation-failed
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Tak to je pro mě už španělská vesnice asi to neni tak složité jak to vypadá ale takhle jak to čtu tak nevim jak začít :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Vyznáte se v tom někdo? tak aby jste to vysvetlili obyčejnemu uživateli PC tak aby to vzvádl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Mrkni sem, tady máš odkaz na dva registry, prvním zapneš logování před instalací, druhým klíčem ho pak vypneme, jen co přijdeme na problém.

    Před spuštěním instalace vymaž nebo přejmenuj
    C:\Windows\INF\Setupapi.*.log
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Dobre jdu na to zkusim to
    Naposledy upraveno uživatelem HermannUlf: 17-06-2015 v 20:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od dzandra Zobrazit příspěvek
    Mrkni sem, tady máš odkaz na dva registry, prvním zapneš logování před instalací, druhým klíčem ho pak vypneme, jen co přijdeme na problém.

    Před spuštěním instalace vymaž nebo přejmenuj
    C:\Windows\INF\Setupapi.*.log
    tak spustil sem ten soubor Enable.. pak sem hledal to co mam smazat nebo přejmenovat jak si psal ale to nikde ve Windows složce není
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední