Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: PC pro grafiku, CAD v ceně 12 500 - 15 000 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    7

    Zaměření pro: grafiku, CAD – grafika, střih videa, 3D

    Platforma: AMD
    Operační systém: windows 7
    LCD monitor: bez LCD

    ---------- Doplněno v 23:30 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:28 ----------

    chtel bych poradit ohledne tehle sestavy http://www.czc.cz/am5q8kh7b6i1cantft6t86gbd5/seznam jaký zvolit zdroj a popripade co si o tom myslite. jestli neco vyresit lip nejlip i levneji! strop je 15k bez OS.

    ---------- Doplněno v 23:31 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:30 ----------

    http://www.czc.cz/am5q8kh7b6i1cantft6t86gbd5/seznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Ty pameni jsou priserny a jeste ti tam chybi zdroj ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Já bych to postavil na Intelu. To rádoby čtyřjádrový AMD je slabý. Když AMD, tak aspoň rádoby osmijádrový FX-8350.
    Na grafiku, rendering a upravu fotek je i3ka asi o 30-40 procent rychlejsi nez FX-4300. Další bonus je poloviční spotřeba.
    http://www.czc.cz/ep2v4tmsumg6i9f90rgsvim5r8/seznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Ty pameni jsou priserny a jeste ti tam chybi zdroj ...
    pisu ze nevim co za zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    7

    co chlazení to AMD se prej dost vaří jak je to u toho intelu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Celkem dobře, box chladič stačí a není ani moc hlučný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Osobně jsem jel rok a půl na Intelovským BOX chladiči a nedávno přešel na Spartana - kromě startu PC, kde se na pár sekund BOX hodně roztočí, neslyším rozdíl
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. PC pro grafiku, CAD v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od tomas02 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-12-2011, 22:23
  2. PC pro grafiku, CAD v ceně nad 30 000 Kč
    Od W.Geronimo v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-11-2010, 15:23