Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 70

Téma: Witcher 3 do 10 000

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    jo jo, presne tenhle EnergyKnight, ale klidne mohl bejt vadnej, nemuselo to bejt pretizenim
    Jestli si dobře pamatuji, když jsme to počítali, tak byl přetížený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Jestli si dobře pamatuji, když jsme to počítali, tak byl přetížený.
    Ach ta skleroza
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    ICE už ani neví, proč mu shořel komp?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    To byl tak hrůznej zážitek, že mám výpadky paměti z toho šoku... Pamatuju si jen hašení a zbytek mám zahalený v mlze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Z toho si nic nedělej, důležité je že EnergyKnight stačí i do herních sestav přeci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Jo jo, idealni pro FX-8350 v kombinaci s R9 290X ... EnergyKnight nebrat! Nikdy a nikde!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Tos podělal ICI, zase Opravdu bych netvrdil, že EnergyKsichta nikde parádní do kancl sestav apod
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ale tak jasně, že jo, jen se na 17A (194W) větev nesmí pověsit 250W grafika Třeba děda po mě zdědil ET 400W a pro PC s i3-3220 běžící na integrovaný grafice je ten zdroj úúúúplně dostačující
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    EnergyKnight nebrat! Nikdy a nikde!!!!
    A jak vysvětlíš tohle???????
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    A jak vysvětlíš tohle???????
    Jako, že to byl vtip s tím nikdy a nikde Neznám lepší levný zdroj než Seasonic ET
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Už se do toho zamotal jak moucha do pavučiny
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Jsem rad ze tohle vlákno ještě stále zije.
    Podarilo se mi prodat ten stary pocitac a rozhodl jsem investovat cca 15K do nove sestavy. S tim ze bych grafiku koupil z druhe ruky R9 280x cca 4tis. A tak nejak jsem zase u rozhodovani zda amd nebo intel. Pokud bych mel investovat 5 tisic do noveho cpu.. tak fx8350 nebo fx8320 s moznosti taktovat vs i5 4460 ?
    Nebo proste jen fx6300 hned pretaktovat a investovat vic do lepsi gpu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Opravdu to bude hlavne na to obcasne hrani. PS4 jsem si zkusil a zavrhnul jsme to, to se proste neda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Pokud je to na hrani, tak jednoznacne i5ku Az budes na PC resit sifrovani a rendering, tak AMD FX
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jun 2015
    Příspěvků
    27

    Aha, v cem je ten rozdil ze amd neni idealni pro hrani? Ta moznost to v budoucnu pretaktovat mi prijde jako dobra investice a pak se to i5 4460 snad i vyrovna ci ne?

    Podle testu by to melo byt i lepsi na amd, vzhledem k cene a dodatecne moznosti taktovat.
    A v benchmarku zrovna na witchera 3 vychazi fx8350 stejne ne li lepe nez i5 4690K! A pokud by se jeste taktoval... hmm ?
    https://m.youtube.com/watch?v=Rutk9ErhKG4

    Jinak jeste sleduju aukce na ebay a da se poridit treba i5 2500k cca do 3tisic. Je to strasi socket 1155, vykonove by to mohlo byt a nekolik procent horsi ale cenove skoro o 50% levnejsi .. nebo je to zase blbost?

    Prijde mi nevyhodny kupovat cpu nove za plnou cenu ale kdyz nebude zbyti..

    Diky za vase nazory a vysvetleni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. the witcher 2
    Od bleptys v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-11-2014, 12:31
  2. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 18:29
  3. The Witcher
    Od BlackFrog v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 13:44