Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 68 z 68

Téma: Herní pc sestava do 30 000 Kč

  1. #61
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ja jedu taky porad sedmicky, neverim novejsim widlim, ze jsou tak vychytany (na hry) jako sedmicky O desitkach zacnu uvazovat, az si prectu nejaky recenze a zkusenosti, ze uz jsou odladeny, ale rozhodne se pro ne nepozenu v den vydani
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jul 2015
    Příspěvků
    35

    Dik za potvrzeni me uvahy, ja totiz obecne rad, kdyz uz neco noveho tak high tech, ale timhle bych si uskodil, takze tu myslenku odhanim

    V ct si pro stroj jedu tak napisu dojmy, a do nedele se urcite uz pustim do overclockingu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jul 2015
    Příspěvků
    35

    Ahoj, sestava je pecka. Vubec nic se neseka, vse na nejvyssi mozne graf.detaily v 1440p. Zkousel jsem hlavne GTA V a Witcher 3. A to jsem jeste nedelal ani OC procaku. Premyslim zda to vubec v tuto chvili ma vyznam, kdyz vse jede v pohode a rekl bych hodne s rezervou. Pc je mega tichy, i v zatezi neslysim chladice, to jsem jeste nezazil nikdy.. No fakt, jakoby byl vypnutej, skoro mi prijde skoda tam hodit OC, kdy si tim uz pc sam nebude regulovat vykon a tim padem treba zacne hucet. Kdyz bych do toho sel treba za rok az pc nebude stihat tak se prd stane ze? Maximalne to bude chtit prepastovat procak :-)

    Vidim to tak :
    +OC procaku vyrazne zvysim rezervu vykonu (lidi bezne davaji cca 4,2 v zakladnim napeti a cca 4,5 v 1,25 coz mi prijde strop..)
    - nic ted vykonnostne nepoznam
    - zkratim zivotnost CPU
    - bude hucet?
    - zvysim vyrazne odber protoze si to nebude regulovat
    - zvysim teplotu ve skrini ?

    btw ta NVidia oc utilitka dela neco zasadniho?
    Naposledy upraveno uživatelem BiGFather: 01-08-2015 v 00:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Za prve, jsem fakt rad, ze jsi spokojenej, kdyz jsme si s tim dali tolik prace
    Za druhe, tou utilitkou myslis GeForce Experience? Ta by mela sama aaktualizovat ovladace + nastavit Ti v nejznamejsich hrach optimalne detaily tak, aby Ti to slo dobre - u Tebe by to melo znamenat naplno
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jul 2015
    Příspěvků
    35

    GeForce Experience : jo to jsem si vsiml, hodne dobry, nemusim nic nastavovat, testovat, samo to vi, ze to ma vse dat na max
    myslim ale Gigabyte OC Guru

    btw s tim procakem a tema "-" mam pravdu ? Nebo jaky na to mas nazor ?

    Edit : nemam pravdu, zkusil jsem ted lehkej OC na 4,0 pri napeti 1.000 a koukam, ze kdyz neni v zatezi tak jede furt na low frekv, takze setri, to nevim jestli ma stara i5 delala, mam pocit, ze tam jela uz na mnou nastavenou frekv. rovnou a ne jen v zatezi pri OCCT.. I kdyz nevim, ted si asi protirecim, protoze kdyz mam manualne 1.000 tak je uplne fuk, ze mi to jede na low frekv. protoze furt odebira 1.000 nemam pravdu ? Tudiz kdyz budu chtit overclock tak bych mel asi vypnout ten power saving mod..

    Kdybych vedel, ze to nejak, i sebemene poznam, nebo ze za 2-3 mesice to bude potreba tak do toho pujdu rovnou
    Naposledy upraveno uživatelem BiGFather: 01-08-2015 v 10:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Jech Josef Zobrazit příspěvek
    To není pravda že B85 je stejná jako Z97.Za 1. Desky B nejsou taktovatelné, kdyby byli tak proč by dělali Z. Za 2. bios nemusí podporovat jeho procesor, protože desky sou staré a určitě v nich není nahrán nový bios. Ty desky co sem navrhl jsou určený pro hraní a hrát na tom bude když má K procesor a GPU 980.Já nevidím důvod tam cpát desku B85.
    Já si nedovolím nezareagovat.

    Vaše reakce jsou ve všech případech špatné, máte zkreslené informace nebo o daném tématu žádné. Je tomu asi tak 2 roky, co výrobci přišli na to, jak B85 BIOS donutit k tomu taktovat, žádný problém to není. ASUS B85-PRO GAMER je deska co stojí bez akce cca 3200,- a díky tomu, že má levnější B85 chipset je to deska na úrovni těch za 3500-4000,-. Má kvalitní napájecí kaskádu, taktoval jsem na ní i5-4670K a vše bylo po přetaktování stabilní a vše běhalo jak má. To že byla ta deska na akci za 2200,- to už je věc druhá, ale rozhodně kvůli tomu vyvolávat flamewary a postovat HOAXy že "DESKA ZA 2200??? TO SI DĚLÁŠ P***L???"... achjo. Navíc Gigabyte rev 2.0? Prosímvás, přečtěte si o tom něco, než zase napíšete někde nějakej blábol o tom jak něco nejde a jak něco je lepší, když pak nakonec zjistíáte, že není.

    Navíc ta deska je rok stará a přišla spolu s Haswell Refresh, takže mám ten dojem, že podporuje veškeré CPU, které v té době přišly.


    Jinak přeju ať PC běží jak má a ať seš spokojenej, ICE udělal opět dobrou práci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jul 2015
    Příspěvků
    35

    Ahoj. Vse slape naprosto perfektne, hry bezi na max a pohodicka, pc je tichy :-)

    Muzete mi prosim doporucit Hdd urceny predevsim na hry? Mam ten Crucial 250 na system, mam vzit ten 500 na hry? Nebo jiny, radeji mechanicky ?

    Diky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Jul 2015
    Příspěvků
    35

    Ahoj, pokazila se mi grafarna, je ted na reklamaci.
    Mam ted od kamose pujcenou GTX 1060 a zvazuju co po schvalene reklamaci.

    Ma karta v tu dobu stala +-14000Kc, dali mi do protokolu "forma vyrizeni : vymena", nicmene sdelili, ze ta ma karta je uz pochopitelne pase, protoze se uz neprodava.

    Uvidime s cim prijdou, kazdopadne pokud pujdou penize tak vemu penize a pokud mi budou vnucovat novou kartu tak doufam, ze ne neco vyhodneho pro ne tzn treba neco za 7000.
    Nevite jak to probiha?

    Karta
    ...kazdopadne muj hlavni dotaz, kdyby mi vratili penize, doporucite mi koupit novou kartu v te same cene ci o trochu levnejsi plus s mensim doplatkem upgradnout i nejaky dalsi hardware co ted mam?

    Monitor
    ----> rad bych presedlal na 4K, proto kdybyste byli tak hodni a doporuculi mi i nejaky 4K monitor? Ten do castky samozrejme nepocitam, ten vyberu solo.
    Aktualne mam Dell U2713HM - neslouzi spatne ale rad bych posunul kvalitu obrazu o neco dal, uvazuji i vice palcu. Ten obraz bych chtel kvalitni a ideal znacku, ktera garantuje bez vadnych pixelu. Dell takovou garanci sice ma ale jen na ty "vysvicene", na ty svitive - bile maj toleranci do urcireho poctu pri urcite uhlopricce(a i po vymene tehdy pri nakupu to muj Dell mel)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Herní sestava do 32 K max.
    Od dominik63 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-08-2014, 19:52
  2. Herní sestava pro LCD 19'
    Od Fipkus17 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 21:37
  3. Herní sestava s i7
    Od pauls v sekci PC - archiv
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-06-2009, 16:22
  4. Herni sestava
    Od Leiton v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 13:44
  5. low end herní sestava do 10.000,-
    Od lukin79 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 19:33