Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Jakou grafiku používáte?

Hlasujících
24. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Radeon

    19 79.17%
  • G-Force

    5 20.83%
  • Jinou

    0 0%
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ATI vs. Counter Strike

  1. #1

    ICQ ICQ je offline
    Nováček Avatar uživatele ICQ
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj, snad jsem tu správně a nebudu jen spamovat ... Takze - mel jsem starou grafarnu gforsku nejakou 64Mbitovou a koupil jsem si novou (Radeon X1600 256MB) + HDD a RAM a zdroj (na parametrech asi nezalezi..), abych si trosku nakopnul komp. Na stare grafice mi hra (jistě znáte) Counter Strike 1.6 - dále jen cs - frčela no problem, ale teď s novou grafikou mam problem. Pokud ztapnu v catalyst control centru (ccc) vyhlazování a to třeba jen minimální, tak pak při hrají cska mám opozdene reakce jak klavesnice tak miši, tzn. jdu doprava, pustím šipku doprava ale pořád jdu doprava, nebo naopak klikám myší a nestřílím ... apod. Když vyhlazování vypnu a nechám nastavení na aplikaci, tak tento problém odpadá ale to mám zase nepříjemně blikající obraz prostě nevyhlazený. Co s tím? Zkoušel jsem ovladače stáhnout z netu, přímo od výrobce a odjinud, zkoušel jsem jiný ccc a taky nic, zkoušel jsem asi miliardu možných nastavení ccc a opět nic.Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    S podobným problémom s CS som sa stretol u kamaráta lenže jemu hra išla rýchlo akoby mal zapnuté zrýchlenie hra sa nedala vôbec hrať tiež sme skúšali rôzne ovládače a nastavenia hry a nič. Tk nám ostávala jedna možnosť reinštalovať systém čo sme aj uroboli a všetko bolo v poriadku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ICQ ICQ je offline
    Nováček Avatar uživatele ICQ
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Když jsem koupil komponenty tak jsem dělal format ... a pak ještě dvakrát, nepomohlo ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Odinstaluj CCC, nainstaluj např. ATT, nastavení porveď přes něj a pak napiš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ICQ ICQ je offline
    Nováček Avatar uživatele ICQ
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Co to je ATT? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Ati Tray Tools
    Něco najdeš třeba tady: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=2707
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele b337
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    144

    "mám zase nepříjemně blikající obraz prostě nevyhlazený"

    tak tohle moc nechapu co ma blikani spolecnyho s AA? kazdopadne pokud ti blika obraz (a mas CRT) tak to asi bude tim ze si to CS poustis na 60Hz pokud ano tak si lockni frekvenci pro opengl nebo direct3D (zalezi na cem to poustis) na 100Hz a pak v cs jeste nastav "max_fps 100"

    imho zadne AA ani AF CSku na krase stejnak neprida .p
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Counter Strike 1.6 STEAM
    Od Paullik74 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 14:25
  2. Counter Strike 1.6 a muj pc
    Od venhy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-05-2010, 06:55
  3. Counter Strike 1.6 SHW
    Od miCHi v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-03-2010, 15:43
  4. counter strike problem
    Od sapin II v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 19:29
  5. Counter-Strike
    Od Protlak v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 00:56