Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Paměti: Složka DCIM - najednou nejde otevřít, co dál?

Neregistrovaný (0)|26.7.2015 19:32
Tazatel: Zuzana

Znění dotazu: Zdravím, vložila jsem pam. kartu z mobilu do PC s tím, že uložím fotografie a videa, a složka DCIM mi nejde otevřít. naskakuje mi okno - otevřít v programu, a tam možnosti jako IE, adobe reader, malování, BS Player, poznámkový blok, ale v ničem to nejde. kde je problém?
Ventero (1280)|27.7.2015 14:42
Ani možnost prozkoumat ?
Zuzanna (0)|27.7.2015 15:49
Ne, ani to nejede.
Ventero (1280)|27.7.2015 21:38
Ostatní složky jdou otevřít ? Jestli ne jsou asi data či karta poškozena. Zkus stáhnout program Recuva z portálu Piriform.com a pomocí průvodce zachránit data. Obnovovat je musíš vždy na jinou jednotku nikdy ne na stejné médium z kterého obnovuješ. Kdyby to nešlo, tak ještě TestDisk - tam je však tuším ovládání složitější.
Zuzanna (0)|28.7.2015 08:19
Ostatní složky jdou otevřít, jen ta DCIM + ještě složka Android ne, jak jsem zjistila.. Tak díky za radu, zkusím.
Ventero (1280)|28.7.2015 09:42
OK. Nevím, jestli to jde v režimu průvodce, ale je možné si program přepnout do režimu pokročileších voleb - i tam se při troše pozornosti jistě zorientuješ - a tam si možná budeš moci určit i složku odkud budeš opravovat. Už jsem to dlouho nepoužíval, tak netvrdím s jistotou ...
Zuzanna (0)|28.7.2015 14:20
Zkusila jsem, už vše jede jak má. Díkes.