Tazatel: Zuzana
Znění dotazu: Zdravím, vložila jsem pam. kartu z mobilu do PC s tím, že uložím fotografie a videa, a složka DCIM mi nejde otevřít. naskakuje mi okno - otevřít v programu, a tam možnosti jako IE, adobe reader, malování, BS Player, poznámkový blok, ale v ničem to nejde. kde je problém?
Znění dotazu: Zdravím, vložila jsem pam. kartu z mobilu do PC s tím, že uložím fotografie a videa, a složka DCIM mi nejde otevřít. naskakuje mi okno - otevřít v programu, a tam možnosti jako IE, adobe reader, malování, BS Player, poznámkový blok, ale v ničem to nejde. kde je problém?
Ostatní složky jdou otevřít ? Jestli ne jsou asi data či karta poškozena. Zkus stáhnout program Recuva z portálu Piriform.com a pomocí průvodce zachránit data. Obnovovat je musíš vždy na jinou jednotku nikdy ne na stejné médium z kterého obnovuješ. Kdyby to nešlo, tak ještě TestDisk - tam je však tuším ovládání složitější.
Ostatní složky jdou otevřít, jen ta DCIM + ještě složka Android ne, jak jsem zjistila.. Tak díky za radu, zkusím.