PC mi pri zapnuti zamrzne
Dobry vecer mam problem s pc pri starte mi zamrza.Mam windows xp a pc ma 9 rokov.Uz raz som mal podobny problem a pc som vyvysaval a islo,ale teraz ani to nepomohlo.Takze ked zapnem pocitac normalne nabehne az do chvile kedy za zobrazi logo windows xp a tam najcastejsie zamrzne,takto to je za sebou asi 2 alebo 3 krat,na dalsi krat nabehne pracovna plocha a vtedy to zamrzne,semtam mi pc dovoli spustit operu ale potom tiez zamrzne.A este som zabudol ono nielen zamrza ale sa aj samo restartuje.Virus tam nemam pc je cisty.Prosim poradte.dakujem.
vyskusam niekedy zohnat tu graficku kartu,ale teraz idem vybrat hardisk a zapojim ho na druhom pc ako data disk aby som vybral data filmy a tak.a chcem sa spytat ze ked ho vratim do povodneho pc ci normalne pojde alebo bude treba nieco instalovat ?
Ano. Pokud nevymazes dulezite systemove soubory ci ho neposkodis, tak po navratu bude opet fungovat.
tak som teda vybral hardisk napojil ho na druhy pocitac a vsetky data som uspesne prekopiroval.Teraz by som este potreboval poradit ci sa nejak nedaju vybrat zalozky z opery na tom hardisku.vopred dakujem.
Ja v opere nejedu, ale urcite je tam nekde ve volbach zaloha zalozek a nastaveni Opery. pripadne import/export zalozek
viz http://help.opera.com/Linux/9.22/cs/backup.html
nebo pouzij Opera Back up [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ja pouzivam Moz back up a jsem spokojen
viz http://help.opera.com/Linux/9.22/cs/backup.html
nebo pouzij Opera Back up [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Ja pouzivam Moz back up a jsem spokojen
Georginek ty si ma dobre nepochopil.Ja mam pripojeny druhy hardisk z druheho pc na ktorom je windows xp.potrebujem vybrat zalozky opery z toho hardisku.hardisk mam pripojeny ako usb , prosim poradte
Kdyby jsi na tom disku prohledal všechny ty skryté složky jako appdata atd, atd a v nich hledal Operu, tak by jsi se k tomu možná nějak dohrabal. To je však mravenčí práce s ne úplně jistým výsledkem. Nevím, co máš za desku, ale nejjednodušší bude nastavit či vybrat v bootmenu, aby se ti dočasně nabootoval ten HDD na USB s WXP a tam udělal, co ti radí Georginek. Pak jen zase změníš boot na HDD z kterého chceš běžně jet a uděláš import či restore - dle toho jakou metodu si vybereš.
Mimochodem: Operu tak zpotvořili, že když táta najížděl na nejnovější verzi, tak už tam ty záložky plnohodnotně z exportu naimportovat nešly, protože to tam je již jinak rozděleno a dostat to tam alespoň nějak bylo dlouhé úmorné pátrání v nelogickém menu.
I Opera se s úspěchem připojila k trendu degradace a úpadku uživatelského rozhraní SW, v kteréžto disciplíně z přehledem dominuje Microsoft :)
Mimochodem: Operu tak zpotvořili, že když táta najížděl na nejnovější verzi, tak už tam ty záložky plnohodnotně z exportu naimportovat nešly, protože to tam je již jinak rozděleno a dostat to tam alespoň nějak bylo dlouhé úmorné pátrání v nelogickém menu.
I Opera se s úspěchem připojila k trendu degradace a úpadku uživatelského rozhraní SW, v kteréžto disciplíně z přehledem dominuje Microsoft :)