Téma: PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
Zaměření pro
: hraní her – Livestreamovani
Platforma: Intel
Operační systém: W7/W8
LCD monitor: bez LCD
Poznámky a periferie:
Chtel bych aby ta sestava byla dostacujici na streamovani prumerne narocnych her.
Predem dekuji za pomoc a vsechny rady.
Platforma: Intel
Operační systém: W7/W8
LCD monitor: bez LCD
Poznámky a periferie:
Chtel bych aby ta sestava byla dostacujici na streamovani prumerne narocnych her.
Predem dekuji za pomoc a vsechny rady.
Potrebujes to livesreamovani nejak upravovat? Nebo ti staci jenom livestreamovani hry a zvuk z hry a tvuj hlas? Pokud ti staci zaklad, tak nove GPU uz dokazi streamovat bez problemu bez ztraty vykonu CPU. Potrebujes Windowsy? Co jsem se koukal na me seznamy tak tenhle vypada dobre, akorat ma v sobe Windowsy - pokud bys je nechtel tak je moznost zakoupeni s doplatkem i7 (lepsi procesor) nebo lepsi grafiku. Teoreticky by si mohl koupit z czcecka r9 280x pouzitou se zkracenou zarukou pro vyssi herni vykon. Na to zakladni streamovani mozna vice doporucuji NVIDII jelikoz jako majitel 280X a pouzivatel Raptru alias Amd gaming evolved aplikaci jsem zjistil, ze to ma vcelku dost bugu - treba v bf4 to nedokaze momentalne nahravat s pouzivanim Mantle. + Nvidia ma dokonce moznost nahravani pres grafiku plochu coz amd ne.
Pokud bys chtel nejake editacni streamovani a nepotrebujes windowsy tak muzeme teda zrychlit procesor.
Pokud bys chtel nejake editacni streamovani a nepotrebujes windowsy tak muzeme teda zrychlit procesor.
Nepotrebuji to nejak upravovat. Jen livestream ze hry, zvuk, webka a muj hlas.
Tak u webky to nevim, zdali to pujde.
A co te windows? Potrebujete ho nebo ho uz mate?
A co te windows? Potrebujete ho nebo ho uz mate?
Myslim ze ty windows pujdou nejak vyresit. Nejsem si jisty zda mame doma, ale pokud ne tak se dokoupi. Jde spise jen o tu bednu a vnitrek bedny.
---------- Doplněno v 23:03 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:00 ----------
A proc by mel byt problem u webky? Popr. jaky?
---------- Doplněno v 23:03 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:00 ----------
A proc by mel byt problem u webky? Popr. jaky?
No, že ten program to nebude umět zpracovat, že tuto možnost nemá v nastavení
Tak počkat - nakonec v Twitch možností (v tom AMD Gaming Evolved) je možnost Enable webcam, kterou já momentálně mám zašedlou, ale to je možná díky tomu, že žádnou nemám :)
Sel by udelat nejaky "nakupni kosik" s komponenty co by tam meli byt? Napadlo me neco jako : Radeon HD 7950, i7 4770K/ i7 4790k, 8gb ram, nevim jake ssd, jakou case a zdroj... rad uvitam kazdy nazor :)
Jj tak ten kosik jsem zapomel postnout :D
Kazdopadne jsem udelal jiny - www.czc.cz/8eq4emfhn0gccbvn7o69n6cv0g/seznam
Celkove to streamovani s webcamerou by mohlo jit pres gpu, takze by nemusel byt tak drahy procesor, ale 100% to nevim jiste + u amdecka muzu potvrdit to, ze se to vcelku buguje, kazdopadne v tehle cene je jenom nvidia gtx 960, ktera ma slabsi vykon s cca stejnym oc potencialem, nadruhou stranu gtx 960 ma znacne mensi spotrebu, ale za to malickou sirku sbernice, coz muze byt limitujici na budoucnu.
Pokud budete chtit SSD tak toto - www.czc.cz/crucial-bx100-120gb/165976/produkt
I7-4***k neboli taktovaci verzi bych nebral, ndvim zdali uvazujete o taktovani, kazdopadne i kdyby ano, tak se z toho zas tolkk navic nedostane.
Kazdopadne jsem udelal jiny - www.czc.cz/8eq4emfhn0gccbvn7o69n6cv0g/seznam
Celkove to streamovani s webcamerou by mohlo jit pres gpu, takze by nemusel byt tak drahy procesor, ale 100% to nevim jiste + u amdecka muzu potvrdit to, ze se to vcelku buguje, kazdopadne v tehle cene je jenom nvidia gtx 960, ktera ma slabsi vykon s cca stejnym oc potencialem, nadruhou stranu gtx 960 ma znacne mensi spotrebu, ale za to malickou sirku sbernice, coz muze byt limitujici na budoucnu.
Pokud budete chtit SSD tak toto - www.czc.cz/crucial-bx100-120gb/165976/produkt
I7-4***k neboli taktovaci verzi bych nebral, ndvim zdali uvazujete o taktovani, kazdopadne i kdyby ano, tak se z toho zas tolkk navic nedostane.
Takze s timto - http://www.czc.cz/8eq4emfhn0gccbvn7o69n6cv0g/seznam - pujde streamovat v pohode stabilne?
Tak 100% za to ruku do ohne nedam, to radsi at jeste nekdo napise - pokud by to jelo pres tu grafiku a fungovalo by to, tak urcite ano a pokud pres procesor, tak lepsi procesor ti nabidnout nemuzu, krom trosicku vyssich taktu. - takze ano, pokud nekdo streamuje normalne pres pocitac, na kterem zaroven hraje tak todle urcite pujde (jelikoz o silnejsim HW znacne pochybuji). Celkove i5 uz by mela ve vetsine hrach zvladat i natacet, cili streamovat. V narocnejsich hrach, by to melo u teto sestavy zvladat take, jelikoz ikdyby cela hra zabrala ty 4 jadra - jako v pripade 100% vyuzite i5tky tak i7 ma jeste v zasobe hyperthreading (dalsi virtualni ctyri jadra)
Dobre diky moc :) Pokud tu je moznost jak ti podekovat tak napis :) Rad ti oplatim tvoji pomoc.
Pohoda, tak me to vcelku zatim bavi, jen teda doufam, ze ti to pojede dobre.
Udelal jsem nove tema ale zatim nic :/