Problém s rozlišením připojené televize
Zdravím , připojil jsem si k pc (GTX 970) televizi (sharp 32le320e) a problém je, že i když televizie podporuje 1920x1080 tak když zvolím duplikaci pracovní plochy, tak věci jako například spodní lišta jsou jakoby mimo obrazovku.
To je problém zejména u her, kde některé prvky chybí, nebo jsou odstřiženy.
Toto se dá vykompenzovat pomocí NVIDIA nastavení, ale chtěl jsem se zeptat, zda by to šlo udělat i nějak jinak, případně kde může být chyba?
Děkuji
To je problém zejména u her, kde některé prvky chybí, nebo jsou odstřiženy.
Toto se dá vykompenzovat pomocí NVIDIA nastavení, ale chtěl jsem se zeptat, zda by to šlo udělat i nějak jinak, případně kde může být chyba?
Děkuji
Takovýto problém jsem zaznamenal s několika kartami nVidia několika generací. Myslím, že se to týká spolupráce s některými typy zobrazovacích zařízení. Dokonce i po úpravě vlastního rozlišení to u každé z těch karet fungovalo jen po resetu všech nastavení a prvního nastavení - po jakékoliv další změně rozlišení už pak zpětné vlastní nefungovalo. Obraz pořád mimo nebo deformovaný. Strávil jsem nad tím víc než hodinu a zkoušel všechny možné kombinace a nic nepřišel. Chyba bude buď v kartách nVidia nebo pravděpodobněji se jedná o generační bug jejich manage-SW.
Ale třeba někdo z místních hráčů ví, jak to vyřešit.
Ale třeba někdo z místních hráčů ví, jak to vyřešit.