boot systemu
Zdravim
Dotaz se tyka tohoto pc
Cpu amd phenom2 x4 965
Mb msi 890 gxm g 65
Ram kingstone hyperx 8 gb ddr 3 (4x2 gb)
Zdroj seasonic 850w ss
Hdd wd 1tb sata3 caviar black
Gk integrovana na desce
Bohuzel vubec netusim co s tim synek vyvadel ale situace je taková ze jedine kam se dostanu tak je bios a boot menu,pc normalne pipne ale pak naskoci
Hlaska potize pri spousteni os,pri pokusu preinstalovat os z usb vyskoci dalsi hlaska viz priloha
Vyzkouseno toto,prepojeni a vymena sata kabelu,ruzne nastaveni biosu(optial,default atd,) spousteni jen s minimem komponent
Ale porad nic,furt to same
Moc dekuji za jakkykoli napad
Dotaz se tyka tohoto pc
Cpu amd phenom2 x4 965
Mb msi 890 gxm g 65
Ram kingstone hyperx 8 gb ddr 3 (4x2 gb)
Zdroj seasonic 850w ss
Hdd wd 1tb sata3 caviar black
Gk integrovana na desce
Bohuzel vubec netusim co s tim synek vyvadel ale situace je taková ze jedine kam se dostanu tak je bios a boot menu,pc normalne pipne ale pak naskoci
Hlaska potize pri spousteni os,pri pokusu preinstalovat os z usb vyskoci dalsi hlaska viz priloha
Vyzkouseno toto,prepojeni a vymena sata kabelu,ruzne nastaveni biosu(optial,default atd,) spousteni jen s minimem komponent
Ale porad nic,furt to same
Moc dekuji za jakkykoli napad
= "nevidí" zaváděcí sektor HDD s OS a soubory s bootovacími informacemi. Buď je HDD K.O. nebo ti ho synek pěkně přeformátoval...
to si taky myslím,ale že nejde spustit spustit ani instalace z flashky je mi záhadou,pokud vím tak až do výběru oddílu při instalaci s tím nemá hdd co dělat
na flashka je v pohode? na jinym PC to nabootuje?
zkusil bych resetovat BIOS a vytahnout HDD a pokusit se o boot z flashky nebo DVD
zkusil bych resetovat BIOS a vytahnout HDD a pokusit se o boot z flashky nebo DVD
snad kazda MSI deska ma moznost pri startu BIOSu pouzit F11 pro vyber boot zarizeni, tak mas jistotu, ze si opravdu vybere co pozadujes
to je jasný že mačkám f11 a vyberu usb,výsledek pořád stejný tj. to co je na fotce,ještě mě naopdlo že by mohl být řadič v pr...
Tak pánové,problém vyřešen,jak jsem psal v úvodu že jsem zkoušel vyměnit sata kabel,tak příčina byla že ten původní ale i ten nový pro který jsem jel extra 30 km byly v pr... ,dnes už snad hned vše vyzkoušet rovnou v krámu :stupid:stupid:stupid !
každopádně všem vám děkuji za váš čas a přeji pěkný víkend
každopádně všem vám děkuji za váš čas a přeji pěkný víkend