reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Bleskovky  |  Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Google News  |  Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak  |   Svět mobilně
Proč mít u nás profil?

Téma: Jak změnit IE na Firefox v programech

Cev (101)|22.10.2015 22:06
Mám problém s programem, který natvrdo otevírá stránku IE a chci změnu na Firefox, protože to s IE nefunguje (jiný program používající podobný postup otevírá Firefox a je to bez problémů. Použil jsem postup popsaný http://www.lupa.cz/clanky/jak-se-zbavit-internet-exploreru/ s odebráním IE a s přepsáním cest v registrech, ale ve Firefoxu není např. Connection Wizard - tam nevím jak to správně nahradit, asi proto to stále to nefunguje, stránka zůstane prázdná, asi patří IE. Mám WinXPProSP2, kde je integrován IE6. Může mi prosím někdo poradit? Díky.
Tomak_CZ (392)|23.10.2015 18:07
Jakou máš verzi Firefoxu? Mělo by to jít nastavit v : nástroje - možnosti - obecné - nastavit jako výchzí ( kontrolovat....) Jinak pokud to nepůjde napiš o jaká program jde....
Cev (101)|27.10.2015 21:32
Mám aktuální verzi FF 41.0.2 a mám ho už delší dobu nastaven jako výchozí. Některé programy však stále vyžadují IE. V mém případě chci CloudBerry Drive synchronizovat s Google Drive. Něco analogického jsem prováděl s jinými prograny, kde to však šlo přes FF a byla to hladká akce na minutu.