Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nové DVD-RW ukazuje 0 b

  1. #1

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    Koupil jsem si nové Verbatim DVD-RW 6x a v mechanice ASUS 22B2L a ukazuje mi 0 b. Ve stejné mechanice bezproblémově používám několik let staré naprosto totožné medium, na kterém mám zálohy. Prosím o radu co s tím. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A na to nové jsi už něco zapsal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    Nezapsal, ukazuje mi 0 byte volných.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    Zkoušel jsem i jiná nová prázdná media, ale nedostanu se na něj, nevím proč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    Zapsal jsem tam asi 3 MB (fotku), ale ukazuje mi 0 byte volných. Dá se nějak zařídit, aby byla vidět volná kapacita, jako např. na HDD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Kazdy novy DVD/BR/CD ukazuje 0b. Na tom neni nic divnyho. Medium Ti nikdy neukaze volne misto pred zapsanim dat.

    Kdyz pak zapises na RW treba 3Mb a neukončíš stopu, ukaze ti zbytek mista, v pripade ze stoupu ukoncis a udelas jednu stopu, na medium uz nepujde nic zapsat a celkova kapacita bude 3Mb. Zalezi na tom, jaky pouzivas vypalovaci software a jak to mas nastavene.

    Ja mam dobre zkusenosti s BurnAwareFree nebo pouzivam Nero.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    865

    tak si ho naformatuj, napr. ve sprave disku....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    ...a uzavři stopu a disk. Budiž ti země lehká. Sorry za OT, ale velikost se měří podle objemu zapsaných 01001. Není-li zapsáno = 00
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Paměti: Z 2GB RAM mi systém ukazuje 1,4 GB
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2015, 01:16
  2. Hardisk ukazuje málo GB
    Od kody0308 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-12-2009, 09:20
  3. systém ukazuje víc RAM než skutečně má
    Od Daveyy v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 18:02
  4. DDR2: Bios ukazuje 3GB a windows 1,5GB
    Od JanX v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 17:58