Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Porucha GK MSI GTX 760

pipakCZ (2)|6.11.2015 20:03
Zdravim.Mam problem s grafickou kartou.Kdyz zapnu PC,tak se GK jen rozhuci ale vubec monitor nereaguje.Kdyz ji vyndam a zapnu monitor na integrovanou,tak vse bezi v pohode.Zkousel jsem GK i prepastit.Ruzne prehazovat ramky,ale nic nepomohlo.Ono uz to zacalo zlobit zhruba pred pul rokem,ze mi takhle nenabehla.Stacilo ji jen vyndat,zandat a pak dva mesice zase vse slapalo v pohode.Pak to udelalo znovu,ale zase stacilo vyndat,zandat a zase zhruba dva mesice v pohode.Ale tentokrat nepomaha nic.Zkousel jsem ji i v jinym pc a stejny problem.Kdyz GK jsem rozdelal,tak nikde nic spalenyho se nezda.S jinou GK bezi v pohode.Jedna se o tuto GK [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zbytek sestavy:CPU i5 3470,MB gigabyte H77-D3H,8 GB DDR3,win 8,1 pro.
Dik za info.
Mi.Lek (121)|7.11.2015 15:25
Podle mě je vadná GK. A tím, že jsi sundal chladič jsi přišel i o záruku. Takže ti zbývá pravděpodobně jen nákup nové grafiky. :(

Ale snad se mýlím.
Georginek (2957)|7.11.2015 16:57
Hmm, ze sundal a prepastoval chladic o zaruku neprisel.

Sam jsem mel nekolik grafickych karet a menil sem na nich original chladice za lepsi a kdyz jsem je reklamoval, proste vratil zpatky chladic a karta mi byla normalne vymenena.

Je mozne, ze je spatne PCB, nejaky studenak a ze tim vyndanim a zandanim se to docasne spojilo. Taky muzes kartu zkusit malinko prizvednout aby byla kolmo s deskou, ale to je jen docasne reseni. Kartu bych proste normalne reklamoval s tim, ze proste nenabehne obraz.
pipakCZ (2)|7.11.2015 18:59
No jde prave o to,ze je mesic po zaruce.Jinak bych tohle vubec neresil.Jinak primacknout do ruznych poloh jsem zkousel a nic.Je mi ji lito vyhodit.Vse mi na ni behalo na plny detaily ve full HD a myslim,ze by nejakou dobu jeste poslouzila.Navic stala kolem 7000 kc.Tak jsem to tu zkusil kdyby to nahodou byla nejaka prkotina.Spatne PCB? co je to? jinak dik za info