Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Gigabyte M55S-S3 X Gigabyte M57SLI-S4 , optický výstup

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravím,
    měl bych 2 otázky:
    1) která je podle vás lepší nebo která se víc hodí do téhle sestavy

    AMD Athlon 64 X2 5200+ EE
    A-Data 2048MB
    Sapphire ATI Radeon HD 2900XT
    TV karta
    zvuková karta
    Hitachi Deskstar T7K500 320GB
    Samsung SH-S183L

    (který je třeba lepší chipset atd..volil bych asi tu 2.)

    2) obě mají optický výstup do kterého bych chtěl zapojit sluchátka Sony MDR-DS3000, ale potřeboval bych, aby ten optický výstup spolupracoval s mojí zvukovou kartou (creative) a ne s tou integrovanou! Je to myslíte problém nebo to půjde v pohodě?

    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Z těchto dvou bych bral jednoznačně S4, ale mnohem, mnohem lepší volba by byla ASUS M2R32-MVP a RAMky GeIL:
    ASUS + GeIL = 15% propustnosti navíc - snad je to pravda, každopádně Bratranec má ASUS M2R32-MVP + 2GB GeIL a má přes 8000 MB/s čtení!

    Teď mi není přesně jasné, k čemu je ten "optický výstup" na MB ve spojení se sluchátky když budete mít neintegrovanou zvukovku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    sluchátka můžu zapojit dvěma způsoby: analogově nebo opticky
    2. varianta je samozřejmě kvalitnější a proto ji taky volím

    optický výstup mám na předním panelu zvukovky, ale byl bych radši kdyby to šlo zapojit aji zezadu (budu mít bednu s dvířky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    O toto jsem se nikdy nezajímal, stále mi není jasné, který konektor je ten optický.

    Foto M57SLI-S4

    Jako to jsou ty další 3 díry u zvukovky? (osobně jsem je ještě nikdy nepoužíval) - ale ty jsou snad i u té neintegorované ne?

    /snad tu nejsem za
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    tenhle je on
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gas4-36.jpg 
Zobrazení: 244 
Velikost: 39.7 KB 
ID: 1355  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Á-há
    Tak to M2R32-MVP nemá...

    Nejsem si ale jist jestli to půjde s tou Creative, imho ne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket AM2/AM2+: Opteron 1220SE vs Gigabyte GA-M55S-S3
    Od Barracuda11 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 21:18
  2. Gigabyte M55s-S3 a Phenom B3
    Od ghostface v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 17:26
  3. Gigabyte GA-M55S-S3 - nForce 550
    Od xSten19 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-07-2007, 11:52
  4. GigaByte M57SLI S4
    Od dejfik v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 23:02