Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jak rozbalit archiv

Georginek (2957)|3.12.2015 15:20
Zdravim panove, nejak se mi nedari rozbalit archiv.

Jedna se o nekolik casti ve kterych jsou zabalene *mkv soubory a to takovym zpusobem, ze na zacatku a na konci archivu je vzdy *mkv z predchoziho ci dalsiho archivu.

Pri rozbaleni to pise CRC failed a corrupter Fail. Archiv se netvari jako Winrar, ( je bez koncovky ).

Nemusi se nahodou spojit vsechny dily archivu a potom rozbalit?
zsdx (2098)|3.12.2015 16:17
Co rika log od WinRARu (nebo toho v cem to rozbalujes)?

Muze to byt proste jenom blbe zabalene, uploadnute nebo stazene. Chybu RAM pri tve zname peclivosti pominu ;)
Georginek (2957)|3.12.2015 16:31
Me se to nezda blbe zabalene ale spis nejak divne.Asi bude chyba na moji strane, pac jsem tech archivu stahnul vic a za boha je nemuzu rozbalit.

Dost dobre nechapu stav, kde mam 16 archivu, serazene tedy part 1-16, ale napriklad part 1 obsahuje epizodu 9 a pulku epizody 10. A samozrejme, ze kdyz zacnu rozbalovat part1 a rozbaluje to pulku epizody 10 tak chce navazat druhou pulkou epizody 10, ktera samozrejme v part 2 neni.

Nejde ty archivy nejak spojit? Na druhym kompu jsem zkousel i W7 zip se stejnym vysledkem. v

Vzdy kdyz je archiv rozdelen ( co jsem zatim videl ) se otevre part1 a kdyz ho rozkliknu ve Winraru, zobrazi se obsah i ostatnich partu. V mem pripade se zobrazi obsah pouze toho jednoho partu, ktery otevru.

Podle me neco delam spatne.....
veny (161)|3.12.2015 18:01
pokud rokzlikneš jakoukoli jednu část rozděleného archivu tak bys měl správně vidět komplet všechny soubory který archiv, i když je na části, obsahuje.
Takže jak už psal zsdx chyba mohla nastat buď při archivaci, uploadu nebo downloadu.:)
dom324 (306)|3.12.2015 19:38
Kdysi jsem měl podobný archiv,když jsem ho extrahoval winrarem tak na konci vyskočilo okno kde stačilo zadat cestu k 2 části.
Georginek (2957)|3.12.2015 23:19
Ne, je tsm videt pouze obsah konkretniho jedboho archivu a ne celku. Tj treba jedna epizoda serialu a cast dalsi. Kdyz se spusti rozbalovani samozrejme si to rekne o dalsi archiv a automaticky se spusti rozbalovani i ostatnich archivu, nicmene se rozbali jen ty soubory, ktere jsou komplet a ne ty, ktere jsou prepulene.
Kdyz jsem ja balil serial nebo neco vetsiho, nasledne se rozbaloval archiv od prvniho dilu a ne od 9 a pulky desateho.
Nemam zkusit nejakou jinou verzi Winraru?
PS: Winrar mam nainstalovany, nicmene soubory se navenek netvari jako archiv -chovaji se, jako by nebyly pridruzeny k Winraru.
Nezda se mi, ze by to bylo spatne stazene, protoze to dela kazdyarchiv, co obsahuje cast souboru, ktery je rozdelen.
Stahnul jsem tri ruzne verze, z ruznych zdroju a od ruznych autoru a nejde rozbalit ani jedna, stale se stejnou chybou.
Salamander (6177)|4.12.2015 06:31
Jeste zkus TriD http://mark0.net/soft-tridnet-e.html

Pripadne zkusit rozbalit jinym programem - winzip, 7zip