Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Opticky interent a pripojeni pro dva pc????

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    10

    Nazdarek vsichni mam opticky internet a upt kabel zvedeny od optiky primo do pc.nemam zadny router a internet mi jede.Pokud si vemu router a prepojim to routerem tak internet jede take ,ale pokud si zapnu druhy kabel do druheho pc tak na druhem pc mi internet bohuzel nejede.i kdyz tam zapisu jine ip adresy tak to proste nejde.Jde to jenom na jednom pc a at delam co delam tak na druhe zarizeni at uz to je pc nebo setobox nebo tv tak tam uz internet nejde.mam k dispozici Swtich a zkousel jsem nejaky router stary asi 4 roky ale neprideli mi to ip adresu.Mam jeste k dispozici tento router https://www.alza.cz/edimax-br-6208ac...catid=18842916 ale nevim zdali to s nim pujde zprovoznit.Take sem slysel ze na optice je mozne pridelit pouze jednu ip adresu a pro vice zarizeni je potreba udelat nejake nastaveni.Nevim ale jak.Poradite nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Potrebujes NAT, coz by na tom Edimaxu snad nemel byt problem. Pokud bys potreboval dal poradit klidne se ozvi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    10

    Jeste jsem to nikdy nenastavoval,Ale pokud bys mi mohl poradit jak na to kde a co vyplnit byl bych ti za toi vdecny
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    A zkousel jsi ten Edimax?
    Uprimne si myslim ze vse potrebne by uz mel mit nastavene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A zkousel jsi ten Edimax?
    Uprimne si myslim ze vse potrebne by uz mel mit nastavene.
    NMe jeste ne ale zkusim to pres ten edinmax a dam vedet.Mas nejake icq nebo skype?? Pokdud jo a me se nepodari nstavit ten net tak mi napis tvuj kontakt do PM a ja se ti ozvu.Teda jestli bys byl tak ochotny
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Citace Původně odesláno od kazisvet4949 Zobrazit příspěvek
    Mas nejake icq nebo skype??
    Bohuzel, muzes to zkusit jedine tady pres SZ
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Připojení HDD k PC
    Od JosefDintar@seznam.cz v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2012, 21:27
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 21:02
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-10-2008, 20:44
  4. optický internet
    Od marekpevný v sekci Sítě
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 18:46
  5. Gigabyte M55S-S3 X Gigabyte M57SLI-S4 , optický výstup
    Od Mr.Bulldog v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 21:27