Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebook zamrzne a začne vydávať zvuky

BananekSK (2)|9.12.2015 21:01
Zdravím!
Mám taký dosť veľký problém... Mám notebook Acer Aspire 5750 sériu a nedávno mi pri hraní hry ( teraz občas mi to hodí aj pri pozeraní YT/twitchu ) BSOD a nechcelo sa ani zapnúť... tak som ho natvrdo vypol počkal som chvíľu ( tak 2-3min ) a išiel zase normálne ale teraz mi to skoro vôbec nevyhadzuje... ALE... Asi tak po 5 min hrania hry League of Legends notebook zamrzol ( úplne, z ničím sa nedalo pracovať ) a vydával zvuky ako keby niekto dostal paralyzérom alebo niečo podobné ( približne zvuk ako .... trrrrrrrrrrrrrrr.... :D )...A zase občas k tomu ( ako keby toho nebolo málo ) sa stane, že notebook vypne úplne a akokeby sa snažil nahodiť ( niečo ako samovoľný reset ) ale nahadzuje max tak 3-4 sekuundy a potom znovu sa vypne a zase dookola... Osobne mám podozrenia na RAM,HDD ale radšej napíšem sem o pomoc a z vašou pomocou to zistím snaď rýchlejšie ako keby som ho mal dávať na 2 týždne do servisu.
Neviem čo budete potrebovať tak napíšte nech môžem čím skôr pomôcť :)
ĎAKUJEM :)
JonnyC (124)|12.12.2015 01:04
No pokud mas podezreni na ram a hdd, tak bych zacal otestovanim pameti memtestem a disku pomoci hd tune nebo neceho podobneho. Taky by pomohlo kdybys mel informace z te BSOD, podle toho by tez mohlo jit odhadnout kde je problem.
BananekSK (2)|12.12.2015 16:09
Tak tiež ma to už napadlo lenže si až tak nedôverujem... jak som videl čo treba robiť tak ma to od toho odradilo :D chcelo by to nejaký dobrý návod :D A ohľadom BSOD no neviem či ide spraviť screen keď mi to vyhodí...