30.12.2015 10:20
KopRik88
Zaměření pro
: různou činnost – hry, grafika, video
Platforma: Intel
Operační systém: asi uz budu must prejit na Win10
LCD monitor: bez LCD
Poznámky a periferie:
Zdravím,
Potřeboval bych poradit s novým základem pro PC. Bude sloužit převážně na úpravu videa, hraní her a něco málo z grafiky. Jedná se mi prozatím o základ bez grafické karty. Ta přijde na pořad dne až zase něco málo došetřím a hlavně až co ukáže nového Nvidia. PC by měl být postaven na kvalitních komponentech s potenciálem do budoucna. Nerad bych za dva roky měnil vše od základu. Vypíšu zde takovou moji představu ale nejsem si jistý u pamětí (tady nevím zda brát vyšší frekvenci a horší časování nebo obráceně) pak deska nevím jestli tato nebo něco od Asus (Maximus Hero) no prostě bych byl moc rád zda mi pomůžete s výběrem a doporučíte co by bylo nejlepší koupit. Předem díky moc.
Intel i7-6700k
Gigabyte Z170X Gaming 7
Noctua NH-D15S
Kingston hyperX (2x8GB) DDR4-2400 CL12
Samsung SSD PRO 950 (M.2) 256GB
Seasonic X-650
To je takový první nástřel ...
Díky moc za rady a připomínky ...
Platforma: Intel
Operační systém: asi uz budu must prejit na Win10
LCD monitor: bez LCD
Poznámky a periferie:
Zdravím,
Potřeboval bych poradit s novým základem pro PC. Bude sloužit převážně na úpravu videa, hraní her a něco málo z grafiky. Jedná se mi prozatím o základ bez grafické karty. Ta přijde na pořad dne až zase něco málo došetřím a hlavně až co ukáže nového Nvidia. PC by měl být postaven na kvalitních komponentech s potenciálem do budoucna. Nerad bych za dva roky měnil vše od základu. Vypíšu zde takovou moji představu ale nejsem si jistý u pamětí (tady nevím zda brát vyšší frekvenci a horší časování nebo obráceně) pak deska nevím jestli tato nebo něco od Asus (Maximus Hero) no prostě bych byl moc rád zda mi pomůžete s výběrem a doporučíte co by bylo nejlepší koupit. Předem díky moc.
Intel i7-6700k
Gigabyte Z170X Gaming 7
Noctua NH-D15S
Kingston hyperX (2x8GB) DDR4-2400 CL12
Samsung SSD PRO 950 (M.2) 256GB
Seasonic X-650
To je takový první nástřel ...
Díky moc za rady a připomínky ...