zvuky v PC
Ahoj, mam problém s podezřelém bzučením v PC. Při normálním chodu ticho . I při testech CPU ,ram atd.... ticho. Ale jak mile pustím hru nebo něco co zatěžuje grafiku , ozve se bzučení . Mam pocit že když ve hře a najedu na místo kde není skoro nic ,tak to bzučí mín ,ale jak najedu někam kde je moc textury ,tak se to rozjede . Např. v cinebench r15 .Tam jak se vykreslují ta auta ,tak to bzučí podle toho, jak se vykreslují a jak se rozjedou ,tak bzučí až do konce . Teď jsem si všiml že to zabzučí když otevřu program nvidia geforce experience . Mam podezření na grafiku :D nebo si myslí někdo něco jiného ? Zjistit přesné místo jsem zkoušel ,ale furt mužu určit jen cca v těch místech:P Zdroj to není 100% .Kdyby to byla deska ,tak by to bzučelo i ve windows asi ne? Díky
MSI X99A SLI PLUS
i7 5820K
Gigabyte 980 Ti
kingston 4*4 3000MHz CL 15
Seasonic X 1050
---------- Doplněno v 12:22 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:19 ----------
Hledám místo pomocí trubičky z papíru přímo do uší :D ,ale stejně nemůžu určit zdroj zvuku . Vím jen to že to reaguje při práci s grafikou a jestli to bzučí i ve windows ,tak opravdu nepatrně že to nejde slyšet.
i7 5820K
Gigabyte 980 Ti
kingston 4*4 3000MHz CL 15
Seasonic X 1050
---------- Doplněno v 12:22 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:19 ----------
Hledám místo pomocí trubičky z papíru přímo do uší :D ,ale stejně nemůžu určit zdroj zvuku . Vím jen to že to reaguje při práci s grafikou a jestli to bzučí i ve windows ,tak opravdu nepatrně že to nejde slyšet.
Je možnost zkusit jinou, pokud možno podobně žravou grafiku? Pak to bude jasné. Pokud to je grafika, tak bych to viděl jako důvod pro reklamaci.
No podobně žravou bude problém. Mam možnost vyzkoušet [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Bude stačit na vyzkoušení ?
No pokud by to dělala deska . Tak to bude dělat i u grafiky např. kancelářského využití . Při testech benchmarku když bude ticho ,tak je to grafika ?
jo ještě jsem našel radeon asus r9 290 dc2oc . To vyjde na jednu elektrárnu ,ale musím dát dohromady ref. chladič .