Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Příkazy ve fóru

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Ahoj, sic je to taková blbost, ale chtěl bych se zeptat, jak napsat, abych měl hypertextový odkaz aktivní na jednom slovíčku, např. tady (po kliknutí na tady aby mi vyjel nějaký HTTP odkaz)
    Zkoušel jsem různé <a href=""></a> a nic nefunguje...
    Dík a kdyžtak sorry za vcelku blbý dotaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Nastav si v nastavení fora - upravit nastavení - rozhraní editiru zpráv - Pokročilý WYSIWYG editor
    Snad to půjde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,244

    jeste je otazka jestli nepouzivas nejakou zabanovanou adresu, ta pak rozbije cele formatovani prispevku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    No tak ho mám, je tu tlačítek jak nadělanejch, ale ať zkouším zadávat HTML kód normálně, či do nějakého HTML tagu, či kódového tagu? tak se mi to nikdy nepodaří napsat, jak to máte vy.
    HTML kód:
    <a href="http://www.czc.cz/asus-strix-gtx950-dc2oc-2gd5-gaming-2gb/176259/produkt">test</a>
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    677

    Na odkazy je tu primo tlacitko - planetka s.. dalekohledem?
    jinak misto a href pouzivej URL v hranatych zavorkach.
    tzn. [ URL = "odkaz" ] text [ /URL ]
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Osobne to robím tak, že napíšem text, ten označím a adresu vložím pomocou "zemegule s ďalekohľadom"
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: vloženie.jpg 
Zobrazení: 74 
Velikost: 259.7 KB 
ID: 31141  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Wow, tak dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    tak samozřejmě, že HTML příkazy tu nemají žádnou hodnotu... snad neznám forum, kde by si je nechali vnutit... bylo by to takový dost náchylný na vkládání různejch skriptíků a podobnejch věciček
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows XP: Jak řádkovými příkazy na prohlížeč událostí ?
    Od JuraS. v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-04-2013, 09:57
  2. Novinky na fóru
    Od Karel Polívka v sekci Fórum a magazín SHW
    Reakcí: 62
    Poslední příspěvek: 24-01-2013, 20:20
  3. linuxové příkazy???
    Od typek.cz v sekci OS Linux
    Reakcí: 52
    Poslední příspěvek: 24-04-2011, 18:20