Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Co je přesně tohle a k čemu?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,139

    Víte někdo?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WP_20151205_001.jpg 
Zobrazení: 66 
Velikost: 963.0 KB 
ID: 31143   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WP_20151205_002.jpg 
Zobrazení: 69 
Velikost: 350.0 KB 
ID: 31142  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    http://www.aspa.cz/w-star-rb711-rb41...-nerez-z101513

    neni to presne ono, ale vsadil bych se ze vevnitr bude taky Mikrotik RouterBoard
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,139

    Takze to je router na sireni wifi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    AP, Client, Router ... zalezi co je vevnitr za model
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    13

    Dobry den,

    myslite ze do tohoto patch panelu budu pasovat CAT6A hrube kable?
    https://pc.bazos.sk/inzerat/10056641...am-6U-rack.php

    Diky.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 20190710_141229.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 1.42 MB 
ID: 32320  
    Naposledy upraveno uživatelem denial: 10-07-2019 v 14:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od denial Zobrazit příspěvek
    Dobry den,

    myslite ze do tohoto patch panelu budu pasovat CAT6A hrube kable?
    https://pc.bazos.sk/inzerat/10056641...am-6U-rack.php

    Diky.
    Zkusil bych spis ispforum.cz
    Ale tipl bych si ze ne, Cat6a ma podstatne silnejsi vodice, takze do tech hrebinku ho podle me nedostanes.

    Navic uz tim, ze ho nakrimpujes timhle ho prakticky degradujes na 5e.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    13

    Degradacia rychlosti mi je jasna a momentalne nebude vadit.

    Hrubka drotov ma nenapadla.
    Diky, skusim sa opytat aj na ispfore.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    13

    Degradacia rychlosti mi je jasna a momentalne nebude vadit.

    Hrubka drotov ma nenapadla.
    Diky, skusim sa opytat aj na ispfore.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rychlost HDD přesně 1MB/s
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-02-2012, 10:56
  2. Vejde se tohle? sem ? :)
    Od zuzu_kuc v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 00:27
  3. z reklamace mi přišlo tohle....?!
    Od Draken v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-08-2009, 10:42
  4. Je tohle u LCD notebooku normální?
    Od B.Gen.Jack.O.Neill v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-08-2009, 23:25
  5. Jak zjistit přesné označení CPU AMD v PC
    Od Pakl v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-01-2008, 16:54