vadna grafika gtx960 4gb?
dobry den,potreboval bych poradit,pred par dny mi dorazila pc sestava kompletovana u czc a po instalaci vsech ovladacu jsem zene nainstaloval celkem nenarocnou hru a k memu prekvapeni tato hra jde pouze ve strednim nastaveni grafiky ,vyzkousel jsem tedy narocnejsi hru ale ne zase tak narocnou aby ji tato grafika nezvladala na vysoke nastaveni a k memu prekvapeni jde pouze na nejnizsi detaily.Grafika ma nejnovejsi ovladace a presto nefunguje jak ma. Jelikoz dle partametru 960ka zvlada tyto dve hry na maximalni nastaveni ,ne li ultra,nevim v cem je tedy problem,myslite ze by mohla byt tato grafika vadna? myslim konkretni kus. diky za info
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Mluvis dost nejasne. O jake hry se jedna? Jake rozliseni?
Behem hry pust GPU-Z (nebo MSI afterburner) a loguj, na jake frekveci bezi grafika a jak je vytizena, vytizeni procesoru uvidis ve task manageru
Behem hry pust GPU-Z (nebo MSI afterburner) a loguj, na jake frekveci bezi grafika a jak je vytizena, vytizeni procesoru uvidis ve task manageru
jedna se o hry world of tanks a armored warfare ,u wot pri nastaveni grafiky dle geforce experience to ukazuje vse na max ale jakmile se nalouduji do garaze ve hre ,mys jako by byla zpomalena a ve hre pouze 15 fps,jakmile snizim detaily na stredni,mys se chova normalne a ve hre 60-70 fps coz je dobre ale ne na tuhle grafiku a u armored warfare se automaticky nastavilo vse na low rozliseni 1366x745
Tak nahled na GPU-Z ma smysl, kdyz nejaka ta hra bezi (idealne v kombinaci s task managerem). Pustit hru, hrat, Alt+Tab, screenshot
omlouvam se
---------- Doplněno v 12:04 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:01 ----------
jeste s interni grafikou
---------- Doplněno v 12:04 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:01 ----------
jeste s interni grafikou
Tak to je jednoduche. Vyuziva se integrovana grafika, ne GTX960. V cem mas zapojeny monitor? Je v GTX960? Zkus v biosu integrovanou grafiku vypnout.
jojo fungovat bude , jinak jestli dobře vidím na foto výše je naprosto elegantně omotaný datový kabel od optické mechaniky kolem napájecího kabelu základní desky !! tak takhle to dělají v czc ? pánové to snad nemyslíte vážně.Co zvolit kratší délku datového kabelu ??
Dobrý den,
také bych poprosil o radu.
Mám tuto setavu viz foto.
Zdroj seggate 750W.
Jde o to že, při hře Farming simulator 2015 v MP mi karta nabídne Automatické nastavení MEDIUM. Přičemž když manuálně nastavím na High a vyšší je to nehratelné.
Kolega má ty samé komponenty akorát grafickou kartu má GTX 770 2Gb a hraje na High rozlišení úplně v pohodě.
ps: jsem připojen přes HDMI kabel na TV. Může to na to mít vliv?
Děkuji všem za odpověď a Váš čas.
Zdroj seggate 750W.
Jde o to že, při hře Farming simulator 2015 v MP mi karta nabídne Automatické nastavení MEDIUM. Přičemž když manuálně nastavím na High a vyšší je to nehratelné.
Kolega má ty samé komponenty akorát grafickou kartu má GTX 770 2Gb a hraje na High rozlišení úplně v pohodě.
Děkuji všem za odpověď a Váš čas.
[QUOTE=Danielosis;578840]Dobrý den,
Zdroj seggate 750W.
Děkuji všem za odpověď a Váš čas.[/QUOTE]
Chtělo by to vidět, jak je při hraní vytížená grafika i procesor. Jinak 770 je lepší než 950 ... Záleží také na tom, jaké máte kdo rozlišení...
Zdroj seggate 750W.
Děkuji všem za odpověď a Váš čas.[/QUOTE]
Chtělo by to vidět, jak je při hraní vytížená grafika i procesor. Jinak 770 je lepší než 950 ... Záleží také na tom, jaké máte kdo rozlišení...
Tak FS ale urcite neni graficky nejak narocna hra ... a ona GTX950 zase neni zadne orezavatko.
Jen se zeptam, ovladace jsou aktualni ze stranek vyrobce?
Jen se zeptam, ovladace jsou aktualni ze stranek vyrobce?
Děkuji všem za reakce, ano ovladače jsou aktuální, procesor je při hře vytížen cca na 45%
a takto grafika:
---------- Doplněno v 21:53 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:50 ----------
zaráží mě ten GPU takt 405Mh, a v Gaming app mi nejde přepínat mezi silent mode, gaming mode a oc mode. Někdy se stane že mi vyskočí hláška ___ Ovladač nvidia přestal pracovat a byl obnoven.
a takto grafika:
---------- Doplněno v 21:53 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:50 ----------
zaráží mě ten GPU takt 405Mh, a v Gaming app mi nejde přepínat mezi silent mode, gaming mode a oc mode. Někdy se stane že mi vyskočí hláška ___ Ovladač nvidia přestal pracovat a byl obnoven.