Téma: Upgrade PC v ceně 5 000 - 7 500 Kč
Co chci upgradovat
: cokoliv
Aktuální konfigurace: Case: AeroCool XPredator X1 Devil Red Edition
Základovka: ASUS M5A97 R2.0 - AMD 970
RAM: Crucial Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Procesor: AMD Vishera FX-6300 (taktovaná na 4,51 Ghz)
Grafika: GIGABYTE R9 270X Ultra Durable VGA 2GB
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Chlazení: Arctic Fan F12 PWM (x5), CoolerMaster Hyper 212 EVO, CoolerMaster SickleFlow, 120mm, Green LED (1x)
Fan control: Airen Panel BlackSix
CD-ROM: Samsung SH-224DB, černá Bulk
+ Adaptér kvůli Wifi: TP-LINK TL-WN851ND Wireless PCI
Jo a OSko je Windows 8.0 64-bit (mám problémy s freezováním systému, pokud ho updatnu na 8.1 popř. 10 - takže musím mít takhle hloupě 8.0 s vypnutým Windows Update..)
Další komentář:
Dobrý den,
tuto sestavu mám již druhým rokem a říkal jsem si, že bych už měl pomalu upgradovat, abych příliš nezaspal. Chtěl bych k aktuálním RAMkám přídat ještě 2x 8GB od stejného výrobce a pravděpodobně by to taky chtělo lepší zdroj. S hrami problémy nemám, Witcher 3 na max bez laggů, na LoLku 480 fps, podobně Dota. Za jakoukoliv radu budu nesmírně vděčný (a nemusí se týkat jen těch 2 komponentů, které jsem zmínil). Předem děkuji.
Aktuální konfigurace: Case: AeroCool XPredator X1 Devil Red Edition
Základovka: ASUS M5A97 R2.0 - AMD 970
RAM: Crucial Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) DDR3 1600
Procesor: AMD Vishera FX-6300 (taktovaná na 4,51 Ghz)
Grafika: GIGABYTE R9 270X Ultra Durable VGA 2GB
Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
Chlazení: Arctic Fan F12 PWM (x5), CoolerMaster Hyper 212 EVO, CoolerMaster SickleFlow, 120mm, Green LED (1x)
Fan control: Airen Panel BlackSix
CD-ROM: Samsung SH-224DB, černá Bulk
+ Adaptér kvůli Wifi: TP-LINK TL-WN851ND Wireless PCI
Jo a OSko je Windows 8.0 64-bit (mám problémy s freezováním systému, pokud ho updatnu na 8.1 popř. 10 - takže musím mít takhle hloupě 8.0 s vypnutým Windows Update..)
Další komentář:
Dobrý den,
tuto sestavu mám již druhým rokem a říkal jsem si, že bych už měl pomalu upgradovat, abych příliš nezaspal. Chtěl bych k aktuálním RAMkám přídat ještě 2x 8GB od stejného výrobce a pravděpodobně by to taky chtělo lepší zdroj. S hrami problémy nemám, Witcher 3 na max bez laggů, na LoLku 480 fps, podobně Dota. Za jakoukoliv radu budu nesmírně vděčný (a nemusí se týkat jen těch 2 komponentů, které jsem zmínil). Předem děkuji.
pokud nemas s nejakou konkretni hrou problemy, nechal bych to byt (a setril na nejaky vetsi upgrade)
Děkuji za rychlou odpověď. Kdyby jsi měl přeci jen nějakou věc vybrat, našlo by se něco? Ptám se jen informačně. Díky
Mozna bych investoval do nejakeho SSD, pokud pridat RAM tak by urcite stacilo dalsich 8GB, vic by bylo opravdu zbytecne.
Aha a jaké bys mi doporučil? S SSDčky nemám žádnou zkušenost... Jinak, co se týče té RAMky, tak rozdíl mezi 8 a 16 GB od tohoto výrobce je asi 300 Kč myslím, takže bych spíš koupil ty dvě 8GB..
Doporucim treba Samsung SSD 850 EVO, idealne 250GB, ale 120 staci
Dobře, díky :)