reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: PC pro hraní her v ceně 12 500 - 15 000 Kč

KolonicnyR (2)|30.1.2016 18:02
Chtěl bych se zeptat, zdali by mi někdo nesložil co nejlépe možný PC pro hraní her (snad jenom CS, a Rocket league) a k tomu budu hodně využívat photoshop.

Monitor mám, takže pouze PC. Cena od 10 - 15 tisíc.

díky moc
onecomputers (4)|2.2.2016 03:01
pc na hraní her v téhle ceně je takřka nemožné složit , bohužel dostal jsem se na cenu 17 000 kč .Jestli budeš chtít napiš mi zprávu , po domluvě jsem schopen součástky objednat , složit pc , otestovat ho a poslat ti ho domů.
Salamander (6200)|2.2.2016 06:38
Podivej se na doporucene sestavy, verim ze spolecne neco dame dohromady. Na czc je treba montaz PC zdarma, takze bych to asi neresil
Treba neco takoveho? http://www.czc.cz/e2n7g1isvkj2q9vnhd5774dj9e/seznam
onecomputers (4)|2.2.2016 13:35
bez operačního systému si na počítači moc her nezahraje http://www.czc.cz/microsoft-windows-10-home-cz-64bit-dvd-oem/175661/produkt
Vitenuto (290)|2.2.2016 17:33
Salamanderova sestava je podle mě ideální. Ovšem pokud bys do ceny chtěl zapojit i Windows, tak by se vyplatilo napsat, zdali preferuješ spíše hraní her na lepší detaily, či rychlejší fungování Photoshopu...

A ohledně Windows, pokud bys chtěl ušetřit, tak můžeš zkusit sehnat nějakou druhotnou licenci z aukra za 600 Kč.
Tomak_CZ (393)|3.2.2016 06:40
Já jsem pro Salamandrovu sestavu....;)
Salamander (6200)|3.2.2016 07:55
Tak sestava od onecomputers ma taky neco do sebe, ale 4GB RAM mi dnes uz prijde hodne malo, zvlast kdyz ma byt sestava urcena na praci v PS, tak se 8GB hodi, ono i 16 by neskodilo.
Seagate disk bych uz z principu nekoupil (aspon osobne) https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-stats-for-q2-2015/

A koukal jsem na recenzi toho zdroje a nejsem z nej nejak nadseny :thumbdown
Gouranga (700)|3.2.2016 19:12
[QUOTE=Salamander;578850]Tak sestava od onecomputers ma taky neco do sebe, ale 4GB RAM mi dnes uz prijde hodne malo, zvlast kdyz ma byt sestava urcena na praci v PS, tak se 8GB hodi, ono i 16 by neskodilo.
Seagate disk bych uz z principu nekoupil (aspon osobne) https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-stats-for-q2-2015/

A koukal jsem na recenzi toho zdroje a nejsem z nej nejak nadseny :thumbdown[/QUOTE]

Seagate hlavne trpel u 3 TB verzi a hlavne z roku 2012. Ne-3TB a ne 2012 by mely byt v pohode*
https://www.backblaze.com/blog/3tb-hard-drive-failure/

*- aspon to si tak vnitrne vnucuju, vzhledem k tomu, ze jich mam v pocitaci nekolik :-) nicmene nejstarsi ma 2.5 roku a spokojene jede dal. Samozrejme ne 24/7.
K.ats (157)|12.2.2016 07:00
Ahoj, vycházím z Vašeho doporučení a dávám do kupy PC pro kamaráda určený jako domací počítač a na hry. Rád bych aby jste se koukli na můj návrh sestavy. Měl to být PC do 15K, ale mírně mi to nevyšlo, ale snad to projde. Změny, které jsem provedl se týkají MTB, protože když dávám ATX skříň, příjde mi lepší dát i ATX desku, kvůli větší velikosti, s tím spojený odvod tepla a mám radši když jsou na desce pasivní chladiče právě kvůli tomu teplu a delží životnosti. Dál jsem tam změnil zdroj, protože počítám, že např. za pár let bude chtít změnu grafické karty nebo jiné změny a je z mého pohledu lepší teď připlatit 300,- než pak kupovat nový zdroj. Paměti RAM jsem změnil z důvodů nedostupnosti Vámi doporučovaných a jako plus mě přijde, že jsou v chladičích.

Budu rád, když mě opravíte, pokud jsem zvolil nějakou komponentu, která není vhodná, nebo se jedná z vašeho pohledu o špatnou komponentu nebo podobně. Děkuji za zhodnocení, případně doporučení něčeho jiného.

Tady je sestava.
Salamander (6200)|12.2.2016 09:02
[QUOTE=K.ats;579046]Ahoj, vycházím z Vašeho doporučení a dávám do kupy PC pro kamaráda určený jako domací počítač a na hry. Rád bych aby jste se koukli na můj návrh sestavy. Měl to být PC do 15K, ale mírně mi to nevyšlo, ale snad to projde. Změny, které jsem provedl se týkají MTB, protože když dávám ATX skříň, příjde mi lepší dát i ATX desku, kvůli větší velikosti, s tím spojený odvod tepla a mám radši když jsou na desce pasivní chladiče právě kvůli tomu teplu a delží životnosti. Dál jsem tam změnil zdroj, protože počítám, že např. za pár let bude chtít změnu grafické karty nebo jiné změny a je z mého pohledu lepší teď připlatit 300,- než pak kupovat nový zdroj. Paměti RAM jsem změnil z důvodů nedostupnosti Vámi doporučovaných a jako plus mě přijde, že jsou v chladičích.

Budu rád, když mě opravíte, pokud jsem zvolil nějakou komponentu, která není vhodná, nebo se jedná z vašeho pohledu o špatnou komponentu nebo podobně. Děkuji za zhodnocení, případně doporučení něčeho jiného.

Tady je sestava.[/QUOTE]

Jo, me se to libi :thumb
Tomak_CZ (393)|12.2.2016 15:32
:thumb
K.ats (157)|12.2.2016 18:58
Děkuji za kladné hodnocení :-) Ještě jsem k tomu přidal lepší chladič a objednal to. Snad bude chladič OK a vleze se do bedny. Z toho mám vždycky největší strach, protože už mi to jednou nevyšlo :-)
Tomak_CZ (393)|12.2.2016 19:17
Fera se tam musí vejít, ale mladej jede na této sestavě rok a s teplotama procesoru nemá problémy... Zrovna nedávno měřil a dostačuje box...