Jde využít přídavné napájení pro P4 procesory (4-pin, +12V, samostatný kabel ze zdroje)pro přídavné napájení grafické karty (6-pin, PCI-e konektor)?
Mám zdroj Fortron ATX-350PNF 350W, který má dvě +12V větve (16 a 18A). Problém je, že na jedné větvi je jen přídavné napájení procesoru (ten 4-pin konektor), které já stejně nepotřebuji. Na druhé větvi je vše ostatní (molex konektory pro HDD a optickou mechaniku a konektor pro FDD).
Moje nová grafika (Gainward 7600GT AGP) potřebuje přídavné napájení (6-pin PCI-e konektor).
Jelikož mám v bedně DVD RW mechaniku, 2 HDD 7200ot. (120 a 320GB) a FDD mechaniku, chtěl bych pro grafiku využít tu volnou "procesorovou" napájecí větev.
Podle toho jak je zapojena molex->PCIe redukce (obrázek jsem si laskavě vypujčil z czc.cz, děkuju) by to neměl být problém.
Zkoušel to někdo?
Musí být na PCIe straně zapojeny všechny tři ground a obě +12V piny? Je možné použít jen jeden drát +12V pro obě power pin-y a jeden ground drát pro tři ground pin-y?
Je rozdíl mezi těma dvojicemi groud a power? Nebo obě power a obě ground dráty jdou z jednoho „místa“?
Dík za odpovědi.